chris написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не си сменяйте поленовият филтър!
Collapse
X
-
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
-
Slavi_Lancia написа:chris написа:Май ше трябва пак да разглобявам, че честно казано моторче никъде не видях.А дали въобще гледам където трябва... никой не знае!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Slavi_Lancia написа:chris написа:Май ше трябва пак да разглобявам, че честно казано моторче никъде не видях.А дали въобще гледам където трябва... никой не знае!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:chris написа:Slavi_Lancia написа:chris написа:Май ше трябва пак да разглобявам, че честно казано моторче никъде не видях.А дали въобще гледам където трябва... никой не знае!Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Отгоре най-много да видиш вентилатора, моторчето се вади с адски мъки отвътре през жабката, май с разглабяне на цялото табло. Прекалено други проблеми имаше по колата лятото и не сварих да се занимавам с това. Но напролет ще се разглабя, че особено ако вали все едно карам със затворени очиFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Tornado написа:Темата се разви и всичко се изясни ,а заглавието още ли важи?Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Стара тема, ама ще дам мнение и аз.Мен ако питаш, филтърът е бил затлачен яко и затова не е влизал въздух изобщо отвън. Затова не си имал проблем с изпотяването, защото не е влизала влага от задръстените дренажни отвори. С новия филтър нещата са се променили.Така че май по-скоро съветът трябва да е "Сменете си филтъра с подходящ и в същото време си прегледайте вентилацията!"...Digitally yours: Optron
Коментар
-
Я каква тема имало... и аз преди месец-два сложих нов хартиен филтър уж, че ми се потяха стъклата... ама поне се сетих да сложа оригиналния с рамка и някакъв платнян/ вата филтър в багажника.... в крайна сметка се оказа, че тройника за маркучите на чистачките, който по незнам каква причина стой над филтъра е спукан и ми капе вода право на филтъра като пръскам да си мия дЖама. Та оправих маркуча изтупак стария филтър и си сложих него че тая хартия за 1 месец каране беше покафеняла и имаше доста боклук в нея.Иначе има едни стрелки на хартиените поленови филтри от страни показвайки посоката им.
Коментар
-
Под перваза пред стъклото в ръба между двигателя се събират листа, после запушват отвора за оттичане и почват да гният там и стават на нещо подобно на тиня или горска почва / тор. Като се навлажни това нещо - молете се да не плиска по филтъра и да влиза навътре, ами напролет си продухайте оттичането със струя вода от маркуча...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар