Пускам тука темата защото в "консултации" най-много е дъвкано потенето на стъклата!И така.. лекичко ми се запотяваха стъклата, повтарям ЛЕКИЧКО и реших да си сменя поленовия филтър.Взех нов, смених го със стария, естествено с голям кеф изхвърлих старият мръсен и черен филтър и общо взето си викам: свърших и таз добра работа... Да ама не! Сега просто не искам да ви обяснявам как ми се потят стъклата и за к’ва капсула става въпрос от вътре. И то не само на дъжд, а и дори само като е студено. Няма отпотяване - ни на климатик, ни на нищо. Така ме е яд, че си изхвърлих стария филтър, че направо ще се побъркам! К’ви филтри се продават незнам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не си сменяйте поленовият филтър!
Collapse
X
-
Нарушена вентилация на въздуха в купето.Не обвинявай само поленовия филтър.Съжалявам досега се опитвах да намеря схемата за вентилацията на купето при Браво ,но не успях.Става въпрос затова ,че автомобилите в задната си част имат едни отвори през които въздуха напуска купето.За някой от тяй се намират под задната броня в двете страни и ако те по някакъв начин са запушени става това потене на стъклата.Моля ако някой колега може да намери въпросната схема от ръководствата да я постне.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
deadairplane написа:pakumba написа:deadairplane написа:Продават се и ментета все пак живеем в БГ ако си го земал за около 20 лв дъди сигурен че наистина е менте.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Оооооо чакай още нищо не си видял. Типърва пък ще установиш как мирише тва чудо, нема такава миризма. И аз така се прецаках на Ланчата да си хвърля стария филтър и да си купя нов от 12 лева, няма такава грешка в живота Изхвърлих го на 2рата седмица на негово място сложих няква вата за климатици и година и половина нямам проблеми. Не си купих нов поради простата причина че като оригиналния (от нещо като вата) така и не намерих, има само тея евтините от по 12 лева дето са от няква хартия. На бравото оня ден го свалях и го прах, светна не си и помислям да го сменям. Не разчитам че ще лови бактерии или там квото и да е, важното е да не влиза прах, другото е бял кахър, на москвето все поленови филтри съм имал та съм станал толчавПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар