Някой има ли идея с какво е най-добре да се заличат драскотини по бронята-не много дълбоки и малко тръкнато по задния калник. Доколкото знам има нещо специално за брони?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Драскотини по бронята?
Collapse
X
-
Лично аз за брони не съм чувал. Пробвах нещо подобно само, че за боя. Вече не си спомням каква марка беше. Избирах го специално с цвета на колата. Пишеше, че заличавало малки драскотини. Ала - бала цялата работа мижи да те лажем. След първото измиване и всичко си беше постаромуFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
-
Значи най-добрия вариант да заличиш малки драскотини по бронята е да вземеш водна шкурка 2000 да тракнеш там и после с някаква шлайф паста да минеш отгоре с парцалче докато светне. За по-добър резултат препоръчвам два вида паста - груба и финна. Това е за броня която е била боядисана. Ако е самата пластмаса няма да има такъв ефект поне не съм пробвал на такава.
Коментар
-
Доколкото разбирам тези шлайф пасти стават и заброни и за ламарината. Аз се притеснявах да не би да надраскат лака. Иначе драскотината на бронята е дълбока около 3-4 мм - не е мало,но и на най дълбокото и място е все със цвета на лаковото покритие. А на ламарината:дори не бих го нарекъл драскотина,защото е почти незабележимо - на веждата на задния калник.Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар