Здравейте!Първо искам да споделя че сам момиче и че изобщо не разбирам от коли .колата ми е ПУНТО 98год. автоматикПроблема ми е че ми светна една червена лампичка на таблото, и колата ми започна от време на време да форсира,закарах я на един автосервиз и ми казаха че проблема идва от датчика на дроселовата клапа и трябва да го сменя,но цената му е 750 лева и ми се струва доста скъпо.Искам да попитам мога ли да карам колата ако не сам го сменила,ще стане ли по зле?И мога ли да намеря датчика по евтино от някаде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик на дроселовата клапа Пунто
Collapse
X
-
Re: датчик на дроселовата клапа
triniti написа:и ми казаха че проблема идва от датчика на дроселовата клапа и трябва да го сменя,но цената му е 750 лева.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
-
az imam punto 94 prave6e mi sa6tite problemi.az mislq 4e e tps pone pri men be6e taka moge da e el instalaciqta pri fiatovite tova e dosta sre6ton problem.ne e lo6o da smeni6 maistora.Това е втория ти пост който се налага да редактирам.Прочети правилата и тогава пиши отговори.Третия път ще има предупреждение.1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. Tornadoex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар