Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коркова гарнитура откаде

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Коркова гарнитура откаде

    Здравейте имам проблем и с гарнитурата на капака на мотора на пунтото-тече масло (гарнитурата мисля че е оригиналната )Изчетох темите в форума и доколкото разбрах най добре да си сложа коркова.Обаче в магазините на Стамболийски и на T&N Car ми казаха че имало само гумени и нямалко коркови гарнитури за пунтото 1.2 SPI. , а няколко човека бяха писали че са с коркови гарнитури. та ако можете да ми кажете откаде да си купя такава.И още нещо да ви питам да не пускам нова тема когато загрее нивото на охлаждащата течност се вдига доста,а като истине пада на минимум почти.от водата не излизат мехурчета . като работи двигателя, обаче ми се струва че губи малко течност.възможно ли е да има проблем с гарнитуратана главата?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

    #2
    за корка не знамза антифриза - нормално е да се вдига при загряла кола и после да падаможе би имаш теч някъде, съвсем малък и незабележимдоста често се случва да е пробито радиаторчето за парното
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

    Коментар


      #3
      И аз сменям втора гарнитура на капака тая година, а го мерихме и не е крив. Чудих се дали да не пиля крачетата дето опират в главата. Мерих със шублера гарнитурата и височината на крачетата и излиза, че гарнитурата се притиска само с 0.5мм. Отдолу гарнитурата контактува с главата с две тънки "писти", които с това малко притискане не задържат маслото особено отпред. Вчера напълних канала между тея писти с течна гарнитура за картер и така сложих капака. Обаче трябва да покарам поне 100км да кажа олива ли пак. А за антифриза не се притеснявай, при мен губи съвсем леко течност от маркуча дето влиза обратно в казанчето, по-точно от пластмасата в която се слага маркуча, около нея леко сълзи.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

      Коментар

      Working...
      X