Пичове днеска взехме едно типо 1.6двувалката.Като купе и като окачване е супер.И двг-то работи като часовник,ама един пич който е карал 1.6двувалката го пробва и ми каза че трябва да върви много повече и аз се панирах.Аз досега не съм карал такова,и ми се струва нормално за 1.6 мотор,ама каточели бавно ускорява и въобще май не върви добре.Иначе отзад няма никакви пушеци,двг не е мит сигурно от 2-3години и не е омаслен въобще,хубаво работи,а иначе като го понапънахме повече за 7-8сек светна лампата на инжекцията.А другото странно нещо е,че човека казва че му харчи 10 и нагоре.Сигурно ше трябва да се види ламбда сондата.Кажете какво да правя че като знам,че колата ми не върви както трябва се побърквам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo 1.6DOHC Проблем с мощността
Collapse
X
-
Re: Tipo 1.6DOHC Проблем с мощността
grishav написа:Пичове днеска взехме едно типо 1.6двувалката.Като купе и като окачване е супер.И двг-то работи като часовник,ама един пич който е карал 1.6двувалката го пробва и ми каза че трябва да върви много повече и аз се панирах.Аз досега не съм карал такова,и ми се струва нормално за 1.6 мотор,ама каточели бавно ускорява и въобще май не върви добре.Иначе отзад няма никакви пушеци,двг не е мит сигурно от 2-3години и не е омаслен въобще,хубаво работи,а иначе като го понапънахме повече за 7-8сек светна лампата на инжекцията.А другото странно нещо е,че човека казва че му харчи 10 и нагоре.Сигурно ше трябва да се види ламбда сондата.Кажете какво да правя че като знам,че колата ми не върви както трябва се побърквамShumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/
/Dedra 1.8 i.e./
Коментар
-
Mitko написа:grishav написа:Първо трябва да сменя въздушния и горивния филтър.А ти какво мислиш че е по кабеляците.Кое да прегледам?Shumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/
/Dedra 1.8 i.e./
Коментар
-
Днеска го направихме типото и наистина доста върви таз "двувалка".Сменени са му днес:Въздушен филтър,горивен филтър,ангренажният ремък е бил неправилно зацепен(1 прескочен зъб),цялостна центровка на инжекцията+смяна на преден лагер на главина.Сега типото е EEEEEEEEEXTRA.Само едни джантета да намериме от селичито.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар