Здравейте,понеже ми предстои подмяна на свещи и кабелите към тях, исках да попитам кои производители са за предпочитане.Колата е тази от подписа ми, бензин.Благодаря предварително и поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на свещи и кабели?
Collapse
X
-
lubobg написа:http://www.axm-auto.com/Виж тук.Моят избор би бил Магнети Марели.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Хора има УЖАСНО много ментета на всякакви части на пазара. Колегата ми донесе от митницата доста дебела книжка с картинки за оригинали и ментета на резервни части на Опел. Казах му да вземе и за Фиат. Митничарите тръгнали на проверка по магазините в Бургас и дори ментета авточасти са по-скъпи от оригиналните такива в Германия! Тръгнали са да обучават митничари за конфискация на такива стоки, дано се стреснат малко нашите автотъргаши.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
кабели
При мен като започнах да сменям кабелите щото /майстора/ на газовата каза взех магнет марели и свалям старите слагам новите оказа се че са си здрави а проблема беше от другаде а старите ми бяха USA силиконови F7но и от Магнет Марели съм доволен въртиш ключа и пали веднага сега има и такива които ги правят и в Чехия
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар