"Рибата още е в морето" демек още не съм купил ланчата, но аз вече правя планове за бъдещето на палиото. Каквото е височко, ще става селскостопанска машина и по тази причина искам да му сложа теглич. Нямам абсолютно никаква представа от тегличи.На всяка кола ли могат да се поставят, различни ли са за различните коли, дали има теглич, който да става на палио ? И кой се занимава с поставяне на тегличи, при какъв майстор трябва да се отиде - жичкаджия, тенекеджия или може би някакъв друг ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на теглич
Collapse
X
-
Re: Поставяне на теглич
snake написа:"Рибата още е в морето" демек още не съм купил ланчата, но аз вече правя планове за бъдещето на палиото. Каквото е височко, ще става селскостопанска машина и по тази причина искам да му сложа теглич. Нямам абсолютно никаква представа от тегличи.На всяка кола ли могат да се поставят, различни ли са за различните коли, дали има теглич, който да става на палио ? И кой се занимава с поставяне на тегличи, при какъв майстор трябва да се отиде - жичкаджия, тенекеджия или може би някакъв друг ?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Реклама
Collapse
Коментар