карам си из града(Велико Търново), много задръствания мн спиране и тръгване. при едно от спиранията като стана време да потеглям колата изгуби мощност фарове сичко което свети по колата изгасна за миг и след това колата потегли както трябва. викам си случва се. На следващия ден като запалих все едно бях в рапарска кола с хидравлика. подскачах с колата след което тя изгасна. запалих пак и тръгна без проблем и на 50% от потеглянията пак така леко изгасва всичко за момент. почвам да се притеснявам и на всичкото от горе все едно не съм с същата кола. Кормилото от 2 дена на сам се върти 2 пъти по лесно...нали това не е нормално за това се притеснявам.А сега преди 20 минути викам да пробвам пак да запаля, пали от рас и като побутна педала на газта по рязко си подава газ и си ръмжи колата.НО като докосна мн леко педала за газта и мн мн мн леко като го натисна идва момента когато мощноста се губи и така явно от там идва проблема .... но се пак аз не знам какъв е ....Всякакви съвети ще са полезни благодаря от сега.Срам ме хваща ,че и аз съм от В.Търново колега пооправи си малко поста.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Примери за лоши заглавия са:Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблемTornado
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo гасне и нестабилна работа - продължение
Collapse
X
-
Re: Fiat Bravo проблем - продължение
devailo написа:карам си из града(Велико Търново), много задръствания мн спиране и тръгване. при едно от спиранията като стана време да потеглям колата изгуби мощност фарове сичко което свети по колата изгасна за миг и след това колата потегли както трябва. викам си случва се. На следващия ден като запалих все едно бях в рапарска кола с хидравлика. подскачах с колата след което тя изгасна. запалих пак и тръгна без проблем и на 50% от потеглянията пак така леко изгасва всичко за момент. почвам да се притеснявам и на всичкото от горе все едно не съм с същата кола. Кормилото от 2 дена на сам се върти 2 пъти по лесно...нали това не е нормално за това се притеснявам.А сега преди 20 минути викам да пробвам пак да запаля, пали от рас и като побутна педала на газта по рязко си подава газ и си ръмжи колата.НО като докосна мн леко педала за газта и мн мн мн леко като го натисна идва момента когато мощноста се губи и така явно от там идва проблема .... но се пак аз не знам какъв е ....Всякакви съвети ще са полезни благодаря от сега.П.П. - извинете за неграмотното ми писане но просто не се старая много много по форумиAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Реклама
Collapse
Коментар