Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo гасне и нестабилна работа - продължение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo гасне и нестабилна работа - продължение

карам си из града(Велико Търново), много задръствания мн спиране и тръгване. при едно от спиранията като стана време да потеглям колата изгуби мощност фарове сичко което свети по колата изгасна за миг и след това колата потегли както трябва. викам си случва се. На следващия ден като запалих все едно бях в рапарска кола с хидравлика. подскачах с колата след което тя изгасна. запалих пак и тръгна без проблем и на 50% от потеглянията пак така леко изгасва всичко за момент. почвам да се притеснявам и на всичкото от горе все едно не съм с същата кола. Кормилото от 2 дена на сам се върти 2 пъти по лесно...нали това не е нормално за това се притеснявам.А сега преди 20 минути викам да пробвам пак да запаля, пали от рас и като побутна педала на газта по рязко си подава газ и си ръмжи колата.НО като докосна мн леко педала за газта и мн мн мн леко като го натисна идва момента когато мощноста се губи и така явно от там идва проблема .... но се пак аз не знам какъв е ....Всякакви съвети ще са полезни благодаря от сега.Срам ме хваща ,че и аз съм от В.Търново колега пооправи си малко поста.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Примери за лоши заглавия са:Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблемTornado
    Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Re: Fiat Bravo проблем - продължение

devailo написа:
    карам си из града(Велико Търново), много задръствания мн спиране и тръгване. при едно от спиранията като стана време да потеглям колата изгуби мощност фарове сичко което свети по колата изгасна за миг и след това колата потегли както трябва. викам си случва се. На следващия ден като запалих все едно бях в рапарска кола с хидравлика. подскачах с колата след което тя изгасна. запалих пак и тръгна без проблем и на 50% от потеглянията пак така леко изгасва всичко за момент. почвам да се притеснявам и на всичкото от горе все едно не съм с същата кола. Кормилото от 2 дена на сам се върти 2 пъти по лесно...нали това не е нормално за това се притеснявам.А сега преди 20 минути викам да пробвам пак да запаля, пали от рас и като побутна педала на газта по рязко си подава газ и си ръмжи колата.НО като докосна мн леко педала за газта и мн мн мн леко като го натисна идва момента когато мощноста се губи и така явно от там идва проблема .... но се пак аз не знам какъв е ....Всякакви съвети ще са полезни благодаря от сега.П.П. - извинете за неграмотното ми писане но просто не се старая много много по форуми
    Тогава дай една причина поради която ние да се стараем да ти помогнем с проблема? Не смяташ ли че ни обиждаш с подобни изказвания?Както и да е... Ако все пак очакваш някой нещо да ти помогне, вземи напиши нещо повече... например колата с какъв двигател е, бензин/дизел, има ли газова...? Скоро нещо сменяно/ремонтирано ли е? За волана че ти се върти по-лесно... скоро да си слагал зимни гуми?А по другата част - кога си сменял последно въздушен филтър? Погледни си свещите/кабелите. Опитай да сипеш гориво от др. бензиностанция. Откачи клемата на акумулатора да нулираш грешките в ECU-то.
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

а колата е 1.8 114 коня бензин, няма газова уредба. скоро мисля че само консумативи са сменяни. Проблема с волана го има от 2 дена а сложих зимните гуми вчера.
      Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

Колега, провери си на първо време генератора дали работи правилно. Предполагам, че ще ти стане интересно защо пък точно него, но сега нямам време да изложа идеята си.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
        X