Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя бихте избрали ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    charlie написа:
    абе пичуви, каква е тая дедра 1.6 16V snake - нещо май те метат на фърбата с тая дедра...
    Има, има, лично я видях, проверил съм я и в EPER. Няма лъжа и измама. Това е другото, което ме спира за тази дедра, предполагам че са много малко екземплярите с такъв двигател, което ще доведе до проблеми с частите ...А иначе за бъдеща продажба ... - и двете коли са стари, но днес видях как се скараха 2-ма за един форд ескорт 91-ва г. и накрая беше продаден за 2500 лв, което съвсем не е лоша цена. Моето палио пък е 98-ма година и на практика също се оказа, че е непродаваемо (да го продам под 4000 лв. е все едно да го подаря), затова остава в семейството, ще имаме 2 коли, това е последното което реших.
    тогава не се притеснявай - това сигурно е двигателя дето го слагат на делта 2 и браво, така че няма да има проблеми с частите.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Re: Коя бихте избрали ?

snake написа:
      Само че сега разбрах, че май в Пазарджик ще ми е 60 лв. данъка, тъй като са въвели някаква практика наличието на работещ катализатор да се удостоверява от лицензирана фирма. А на тази катализатора го няма, така че губя 50 % отстъпка, но все пак и 60 лв данък е двойно по-малък данък от този на по-новата ланча.
      Това да ти е проблема! Решението ?
      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
      Среден разход на газ

Коментар

Можеш да пуснеш темата в нашия форум, болшинството там са с Дедри.Според мен вземи по запазената. Все пак не избираш м/у 2 и 5 годишна кола а м/у 9 и 12 годишна... и съвсем не значи че по новата е по читава.Така или иначе според мен трудно се намират такива запазени коли, така че ако си намерил скачай

Коментар

Ако аз трябваше да избирам щях да взема тази която повече ми харесва.Щом старата ти е по присърце вземи нея.По принцип по нова година нищо не значи щом е на километри колкото другата.Амортизацията е горе долу еднаква.Пари се харчат и се изкарват.Важно е да има неща които радват окото.Все пак ако само ти трябва превозно средство от точка А до точка Б нещата не стоят точно така.Успех с избора.

Коментар

Да не се обидят колегите с Дедрите, ама не бих взел нито едната, нито другата. От днешна гледна точка Дедрата ми изглежда демоде. По-скоро Либра, в твоя случай комби, ще ти върши идеална работа.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
              Да не се обидят колегите с Дедрите, ама не бих взел нито едната, нито другата. От днешна гледна точка Дедрата ми изглежда демоде. По-скоро Либра, в твоя случай комби, ще ти върши идеална работа.
              Само че либрата е почти двойно по-скъпа, иначе много ми харесват. Нямам пари за по-нова кола с тези екстри и комфорт, които предлага дедрата и на този етап съм се насочил към нея. Много коли от различни марки гледах и пробвах, дедрата за мен е оптималното съотношение екстри, комфорт, цена, качество.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И моето типо е 89 (демек 19 години) ама нека някой да ми скочи да си премерим колите по запазеност и износване на който и да е агрегат или система. Определено първата ланчия.

Коментар

Анкетата показва фифти/фифти ами сега.
                  Прикачени файлове
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колега според мен колата с повече екстри (газова,лети джанти...) е по добрия избор.Две години не са нищо.Все пак говорим за кола на старо.Щом казваш че по-старата ти харесва , те подкрепям в решението.

Коментар

Колеги тука е 50:50 анкетата.В ланча форума е доста напред Ланчата с 1.8 мотор 63:36.Колега snake пак казвам че избора е твой и повтарям мнението си че Дедра-та с 1.8 мотора е по-добра.Колегите тука във Фиат форума са по незапознати с този мотор и затова може би гласуват и се изказват за по-новата Дедра.Две години разлика са нищо на фона на боклуците които продават като нови в момента.На този мотор 1.6 16 му се носи леко славата на "прокълнат двигател" ,справка форум Ланча.
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Моят съвет е да вземеш това, което ти е на сърце
                        VTS 16V

Коментар

Определено се насочвам към по-старата, макар че продавача ми играе някакви номера. Яд ме е, защото много харесах колата, даже вече е прегледана и одобрена от човек, на когото имам пълно доверие за преценката на автомобила ! Продавача явно разбра, че съм харесал колата и ме разиграва. Ще видим какво ще стане... Когато финализирам нещата, ще пиша.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                          X