snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя бихте избрали ?
Collapse
X
-
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Re: Коя бихте избрали ?
snake написа:Само че сега разбрах, че май в Пазарджик ще ми е 60 лв. данъка, тъй като са въвели някаква практика наличието на работещ катализатор да се удостоверява от лицензирана фирма. А на тази катализатора го няма, така че губя 50 % отстъпка, но все пак и 60 лв данък е двойно по-малък данък от този на по-новата ланча.
Коментар
-
Можеш да пуснеш темата в нашия форум, болшинството там са с Дедри.Според мен вземи по запазената. Все пак не избираш м/у 2 и 5 годишна кола а м/у 9 и 12 годишна... и съвсем не значи че по новата е по читава.Така или иначе според мен трудно се намират такива запазени коли, така че ако си намерил скачай
Коментар
-
Ако аз трябваше да избирам щях да взема тази която повече ми харесва.Щом старата ти е по присърце вземи нея.По принцип по нова година нищо не значи щом е на километри колкото другата.Амортизацията е горе долу еднаква.Пари се харчат и се изкарват.Важно е да има неща които радват окото.Все пак ако само ти трябва превозно средство от точка А до точка Б нещата не стоят точно така.Успех с избора.
Коментар
-
sugarboy написа:Да не се обидят колегите с Дедрите, ама не бих взел нито едната, нито другата. От днешна гледна точка Дедрата ми изглежда демоде. По-скоро Либра, в твоя случай комби, ще ти върши идеална работа.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Колеги тука е 50:50 анкетата.В ланча форума е доста напред Ланчата с 1.8 мотор 63:36.Колега snake пак казвам че избора е твой и повтарям мнението си че Дедра-та с 1.8 мотора е по-добра.Колегите тука във Фиат форума са по незапознати с този мотор и затова може би гласуват и се изказват за по-новата Дедра.Две години разлика са нищо на фона на боклуците които продават като нови в момента.На този мотор 1.6 16 му се носи леко славата на "прокълнат двигател" ,справка форум Ланча.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Определено се насочвам към по-старата, макар че продавача ми играе някакви номера. Яд ме е, защото много харесах колата, даже вече е прегледана и одобрена от човек, на когото имам пълно доверие за преценката на автомобила ! Продавача явно разбра, че съм харесал колата и ме разиграва. Ще видим какво ще стане... Когато финализирам нещата, ще пиша.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар