Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на ксенон - как?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като ги понастроя от врътките пак ще снимам, че ляво-дясно май не са добре, особено десния мисля да го дам още вдясно. Ако някой знае сервиз със стенд в Бургас да казва
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ами след магазина на Бовапродължаваш надолу към КАТточно срещу спирката на автобусите (която е от другата страна на улицата) завиваш надяснои навътре правят прегледи и имат стенд
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Тия дни раглеждам ксенони из и-бей.Попаднах на това: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Lumen...ресното е че в схемата за монтаж изобщо не се говори за допълнителни релета и т.н.Този е май по-качествен, чак си има марка ... и излиза до БГ около 140долара.Ама на мен ми се струва че не е никакъв проблем монтажа без реле. Според мен самите баласти са изчислени за работа със стандартна автомобилна ел.инсталация.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          Тия дни раглеждам ксенони из и-бей.Попаднах на това: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Lumen...ресното е че в схемата за монтаж изобщо не се говори за допълнителни релета и т.н.Този е май по-качествен, чак си има марка ... и излиза до БГ около 140долара.Ама на мен ми се струва че не е никакъв проблем монтажа без реле. Според мен самите баласти са изчислени за работа със стандартна автомобилна ел.инсталация.
          тези си имат собствен сайтако поръчаш от там най-вероятно ще ти излезе по-евтино (както беше при мен)http://www.car-gym.com

Коментар

@Yavor: Виж на предишната страница какво съм писал за тока дето мерихме.@sev: Сигурно имаш предвид сервиза на Мазда/Муни-93... не съм ходил там, но сигурно ще намина.
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
              @sev: Сигурно имаш предвид сервиза на Мазда/Муни-93... не съм ходил там, но сигурно ще намина.
              не е това, но може и там да иматози за който ти говоря е пункт за ГТП и мисля че се пада преди Муни-93

Коментар

sev написа:
                тези си имат собствен сайтако поръчаш от там най-вероятно ще ти излезе по-евтино (както беше при мен)http://www.car-gym.com
                Баси, колко търсих сайта им,пък ти ми го даде веднага...Ужзнам как да питам чичко Гугъл и се хваля с това...
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

здравейте.според вас правилен ли е монтажа на ксенона по този начин:куплунга дето влиза във фара се включва в баласта,без никакви други неща.видях на 1 типо че е включено така и маи беше добре

Коментар

абсобютно нормалноважното е стартовия ток да не е голяминаче няма никакъв проблем по принцип

Коментар

няма ли да се претовари контактния ключ

Коментар

това казвамако са до 15А примерно няма проблем

Коментар

а аз как да разбера,извинявай но съм много бос,а ако не са до 15а?какво да правя

Коментар

отгоре на баласта е написан максималния токима написан и номиналенгледай максималния - Imax на първата снимкаако е повече - слагат се релетаима писано във форума как става - ето схемата

Коментар

При колегите с по нови коли като сложите ксенона не ви ли дава грешка на компютъра.Аз поради тази причина съм си намерил в Англия 55ватови ксенони на 100 паунда.Пише 180 процента повече мощност от 35ватовият ксенон.Сигурно ще цепи мрака .Ще го взема за късите че ако го сложа на дългите и забравя някой път да превключа от дълги на къси се превръщам в убиец.На 4500К ако се намери, че таргаша има от 6000 на горе, ще е удоволствие да се кара
                              A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                              Punto Sporting 1.9JTD 2003
                              ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

georgid, одеве гледах в И-бей същото за което говориш за 140 долара мисля че беше. Може и да бъркам. Но наистина рекламата е такава - 55 вата output, което какво точно ще рече...уж много по-силни... и търговецът който го предлагаше имаше няколко хиляди коментара фийдбек 100% и имаше от 3000К през 4300 до 6000 и нагоре каквото ти хрумне.

Коментар

Working...
                                X