ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на ксенон - как?
Collapse
X
-
Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
-
определено го забелязах, след като знам за какво да гледам. и да, съвсем ясно се чува цъкането на релето при превключване от къси на дълги. м/у другото когато тока за късите ми минава директно само през реле (т.е. когато съм на дълги), светят малко по-силно отколкото като са само къси. разликата е около 5%, вижда се пак така - само ако гледаш конкретно за това. kondov гледай схемата на предишната страница и връзвай - на 87 и 30 - директния кабел от акумулатора, а на 85 и 86 - старите кабели, които захранват бобината
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Ако толкова държиш сам да си го вържеш ще ти нарисувам една схема, кое от къде и как се връзва.Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
Е тука начертах една схема малко е смешна ма няма се смеете много, ако някои нещо не му хареса може да критикувасега за релетата аз не знам как са им крачетата с номерата отдолу но ще ползван на колегата примера както е дал, 87 и 30 на релето съответно са единия към + на аку. другия към +на баласта. 85 и 86 са управлението на релето (с зелено) е кабела от крушката на фара (Н1) сега този кабел отива в бубината на релето (управлението) за да може като цъкнеш фаровете да се задеистват релетата. Тоя кабе отива и до двете релета съответно на крачета примерно 86 а останалите две крачета 85 се връзват задно към маса. Кабела от втория фар от крушката само се изолира добре за да не даде на късо в фара и не се ползва! на двата червени кабела към 12В+ се слага по един бушон 15ампера, на схемата аз съм сложил един общ бушон за двата кабела но е добре всеки кабел да си е с отделен бушон преди да се вържат двата заедно и да се закачат към акуто. Червените кабели до релетата и от релетата към балста трябва да са дебели доста дебели не знам как се мерят в квадрати но кабела трябва да е 3 пъти по дебел от обикновен кабел. може би е 2.5 квадрата да не 3. Моите в комплекта бяха много дебели! Същото се отнася и за минусовия кабел към баластите. Това е от мен дано съм бил полезен
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Е тука начертах една схема малко е смешна ма няма се смеете много, ако някои нещо не му хареса може да критикувасега за релетата аз не знам как са им крачетата с номерата отдолу но ще ползван на колегата примера както е дал, 87 и 30 на релето съответно са единия към + на аку. другия към +на баласта. 85 и 86 са управлението на релето (с зелено) е кабела от крушката на фара (Н1) сега този кабел отива в бубината на релето (управлението) за да може като цъкнеш фаровете да се задеистват релетата. Тоя кабе отива и до двете релета съответно на крачета примерно 86 а останалите две крачета 85 се връзват задно към маса. Кабела от втория фар от крушката само се изолира добре за да не даде на късо в фара и не се ползва! на двата червени кабела към 12В+ се слага по един бушон 15ампера, на схемата аз съм сложил един общ бушон за двата кабела но е добре всеки кабел да си е с отделен бушон преди да се вържат двата заедно и да се закачат към акуто. Червените кабели до релетата и от релетата към балста трябва да са дебели доста дебели не знам как се мерят в квадрати но кабела трябва да е 3 пъти по дебел от обикновен кабел. може би е 2.5 квадрата да не 3. Моите в комплекта бяха много дебели! Същото се отнася и за минусовия кабел към баластите. Това е от мен дано съм бил полезен
RIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
-
Последно късите без реле ли са? Гледах схемата в Хайнес ама нищо не разбрах. И който е монтирал на Брава/о да каже плс какво се дупчи? Само с връзване на букси едва ли става. А в Бургас някой да знае къде има магазин за хубави релета и кутийки за бушони, които са на самия кабел?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Последно късите без реле ли са? Гледах схемата в Хайнес ама нищо не разбрах. И който е монтирал на Брава/о да каже плс какво се дупчи? Само с връзване на букси едва ли става. А в Бургас някой да знае къде има магазин за хубави релета и кутийки за бушони, които са на самия кабел?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар