Абе тия (майстори) знаят ли как се печелят 1000лв това за работа е абсурдна сума. Трябвало е да кажеш че колата е типо да видиш ква разлика е надценката а двигателя е същия. То като кажеш еди кво си за купе и цените ти ги обяваяват като че караш порше едва ли не. Колата се прави но търси друг сервиз и говори за типо а не за купе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прескочил ремък Fiat Coupe
Collapse
X
-
Благодарско на всички,колата от 2 сед. я карам и даВи кажа честно,нее много добре.Ремонта излезе 1200лв.това е:клапани,шлайфане на глава+смяна на масло и филтри.Преди ремонта над 3000об.се изтрелваше а сега най набира към2000,абе струваМисе скопена.По - някога повреме на движения загасва или просветва лампата за инжекциона.Понеже съм лаик и"разбирач"преди рем.пипнах едно болче което сеоказва чее за въздуха.При натискане на съединителя оборотите падат до 450 и пак се вдигат.Око имате идеи каквое давайте.
Коментар
-
tashunk написа:Благодарско на всички,колата от 2 сед. я карам и даВи кажа честно,нее много добре.Ремонта излезе 1200лв.това е:клапани,шлайфане на глава+смяна на масло и филтри.Преди ремонта над 3000об.се изтрелваше а сега най набира към2000,абе струваМисе скопена.По - някога повреме на движения загасва или просветва лампата за инжекциона.Понеже съм лаик и"разбирач"преди рем.пипнах едно болче което сеоказва чее за въздуха.При натискане на съединителя оборотите падат до 450 и пак се вдигат.Око имате идеи каквое давайте.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Какво точно се е случило, та е прескочил ремъка? Много зор ли и е давано? А иначе след основен ремонт ако не върви според мен трябва да отидеш директно при майсторите (дано да има гаранция) и да си оправят това което са сътворили за 1200 лева... Според мен майсторите не са си свършили добре работата...
Коментар
-
Никакъв зор,мишоци са вкарали костилки и сасе набили в зъбните колелета видяхги.Майстора Мие приятел"а приятелите се цакат най добре"Той казва,че виновно е именно въпросното болче и даго врътна леко.Всичко това по телефона извън градае.Може ли дае от маслото преди беше с Selenia 20k,а сега е Gold.Горивния филтър не съм го сменял,а го имам просто незнам къде даго търся.
Коментар
-
Rokambol написа:vlalov написа:Rokambol написа:Вариатора правилно ли е зацепен към всмукателния вал? При грешка в него, ще ти светне "умната" дюза, както и ще има осезаема разлика в ускорението при ниски и високи обороти.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
tashunk написа:Никакъв зор,мишоци са вкарали костилки и сасе набили в зъбните колелета видяхги.Майстора Мие приятел"а приятелите се цакат най добре"Той казва,че виновно е именно въпросното болче и даго врътна леко.Всичко това по телефона извън градае.Може ли дае от маслото преди беше с Selenia 20k,а сега е Gold.Горивния филтър не съм го сменял,а го имам просто незнам къде даго търся.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=571
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Не знаеш на какво можеш дапопаднеш.А моя е бил без износване"светел".Пренебрегнах "любимата"бензиностанция и сипах другаде на 4та въртеше гуми побаир.И какво заради измикярски изпълнения може дасе набутваш датърсиш причини а ТО.Имах скоро 1200км.в Гърция освен чее с 20ст. по-евтин,ами все едно карах с 98.Европааа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар