Помощ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прескочил ремък Fiat Coupe
Collapse
X
-
а колата коя година е и с кой мотор...... на скорост ли прескочи ремъка?че то щом ти говорят за нови бутала, май и нови клапани ще искат, пък може и валове да се окажат криви :СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Отвориха горния капак и казаха,че клапаните сасе изкривили,за по-надолу незнаели.Няма грам компресия.Мотора е 2000 v16 139k.995г.Само за работа тези ми обевиха1000лв. и аз даси търся части.Как мислите в най лошия вариянт колко може Да излезе?Иначе от колата съм страшно доволен преди две години я купих на женами и все още само Аз си карам.
Коментар
-
Не небеше на ход.Предната вечер се прибирам с нея,сутринта паля и върти като изоглавена и нещте.Миналата есен същтото,отварят капака на ремъка и вътре пълно с костилки от сливи от мишьоци.Тогава бяха два зъба и се разминах с 100лв.А сега егати.Да живееш в Симеоново и да имаш кавказка овчарка трошячка на котки май-нее много добре.
Коментар
-
tinalex написа:На буталата едва ли им има нещо.Ще смениш вероятно клапани,но аз бих те посъветвал да смениш главата с друга втора употреба.Ще стане по-лесно,ако я намериш и на добра цена,ще стане и по-евтино.Успех.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Цената на труда зависи и от колата и какво се разглабя. Ако се сменят и бутала цената е такава. То това са сваляне на ремъци, термостат, колектори, картер, полуоска, лепене на картер после, валове, препасване на клапани, сегменти.. абе 1000 неща. Ако е само за клапани повече от 250лв за труд е много, въпреки че и там е доста занимавка. Дори на моя лесен за обслужване мотор ми отнема към два дни тая процедура.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар