Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво не ми е наред в предницата ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kimi_Raikonen написа:
    Това е съвкупност от лека предница(Fiat Punto Mk. II Go ’01 1.2 MPi) и някой тампон на мотора или на скоростната- двете причини са достатъчни да заработят тези тласъци и подскачания- на тази кола са нужни добри гуми и изправни тампони- иначе става "заю- баю" :D
    както казах и аз......това е единствената причина. Никакви карета и други подобни. Карай си колата и си свиркай. Само прегледай и 3-те тампона на мотора, най-вече този на скоростите, посредата на колата отдолу някъде трябва да е. Нищо си и няма на колата, това не е проблем.Другото което се сещам е да провериш къде отделя съединителя, не че е има много връзка, с това, но така и така някой спомена за съединители. Съединителя трябва да отделя ДОЛУ, ако е почнал да отделя много нагоре, значи или е започнал да свършва или трябва да се регулира (не знам дали на тези коли им се регулира изобщо). Че ако караш както караше на 400м. на пистата, може да е почнал да свършва Споко колата си е ок, най вероятно.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Абе аз съм с азот и пак скача. Ама съм почти 100% сигурен че е от гуми - имат грайфер, ама не са първа младост. ВИНАГИ при потегляне с повечко газ превъртат и подскачам Май требе да ги смена че днес така поднесох на едни леееко (едва забележимо) влажни павета при ляв завой че щях да се натреса в една спряла кола. И това с ниска скорост. Требе да сменяме гуми преди зимата, шъ знайте... Та колега, кво да ти кажа - гуми са според мен. Мойте като бяха по-млади не правеха така...
      Fiat Brava 1.6
      Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
      Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

mita написа:
        Абе аз съм с азот и пак скача. Ама съм почти 100% сигурен че е от гуми - имат грайфер, ама не са първа младост. ВИНАГИ при потегляне с повечко газ превъртат и подскачам Май требе да ги смена че днес така поднесох на едни леееко (едва забележимо) влажни павета при ляв завой че щях да се натреса в една спряла кола. И това с ниска скорост. Требе да сменяме гуми преди зимата, шъ знайте... Та колега, кво да ти кажа - гуми са според мен. Мойте като бяха по-млади не правеха така...
        Ама тогава и колата ти е била по-млада съединителя отделя високо ... малко по-нагоре от средата (или поне така ми се струва), но не е ниско, на чинкуечентото е в спортен режим - отделя между пода и средата :D Трябва да го регулирам на пунтото или да сменям И на него съединител ... че имам чувството, че от време на време МНОГО ЗДРАВО приплъзва ... по някой път върти гуми като побъркано, друг път пък тръгва като автоматик ... нямам идея ... някой за тест-драйв ? :D

Коментар

pri men tova stava ot saedinitelq.malko e iznosen ne mi kazaha 4e ima dosta hlqb v nego.prosto vseki pat zacepva razli4no ako e po rqzko zapo4va cqlata da se treseПредупредих те два пъти и явно не искаш да прочетеш правилата.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16824На третия път ти обещах нещо.Tornado
          ex. punto elx 1.2i
          Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
          X