Срещат се много често, вече има всякакви, някой ги пробва, за други са скъпи, но почти всички сме се питали малко или повече дали има ефект от тях.Карам от близо 2 месеца с добавка за маслото на Cyclo - Ultra Coat и е името, синьо шишинце за 39 кинта. Първите няколко дена нямаше почти никакав ефект, но после Мареата тръгна като бясна. Е все пак не мога да кажа че се отключиха кой знае колко коне, но имаше разлика. После сложих малко добавка за бензина който почиствал ижекторите и прочее гледотии, но го взех защото беше на същата фирма и нещата заприличаха.Ефекта бил по голям при двигатели над 140000 км, а аз съм още на 92000, но въпреки всичко се усеща.От 3 места, трима различни шофьори на различни класове коли, който са на различни километри ми хвалят SX 6000 на QMI - 100 лева било едното третиране но ефекта бил страхотен. Мисля да опитам на следващата смяна на маслото......Някой има ли впечатления....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавки за масло и бензин
Collapse
X
-
Според мен ползването на на средства за почистване на инжекторите повече от наложително за автомобили използващи бензин от Нефтохим Бургас, поради факта че руския нефт е с високо съдържание на сяра, а за сероочистващи инсталации новия собственник на рафинирията има само идеи в неясно бъдеще. Аз лично слагах досега добавките на STP но не на 5000, а на 1000км. Последния път обаче видях, че е станала 17лв опаковката и сложих Valvoline (за 10лв). По мое мнение двигателя трябва да се почиства редовно за да не се задръстват бензинови тракт, а не вече като не върви да сипваш какво ли не само за да се оправи или не дай боже да се свалят дюзи и да се чистят с ултразвук.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
-
Здравейте, и аз сложих Лъки Моли на двигателя и сега ако е малко по-шумно немога да разбера дали работи.Преди 2 дена сложих реметализатор на на скоростната кутия -РиМет(това е някъква руска военна разработка) има и реметализатор за двигателя.Похвалиха ми ги но още не съм осетил ефекта.Ако има нещто ще пиша.Alfa Romeo 156 1,9 JTD sportwagon
Коментар
-
Стоян 1982 написа:bright не си прав за Нефтохим горивата Работя там и всички инсталации вече са по евро стандарти Даже бензина е много добърSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз мога да кажа че истината е в качествения бензин. От германия до тук разхода беше един а тук от както заредих се увеличи разхода за същите километри. А относно добавката ру метал слагах на еспеиса си че той си незнае километрите и има ефект но най съм доволен откакто го карам с масло на лики моли. Двигателя на еспеиса стана по тих и горенето на масло стана нищожно.Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар