Снощи на една от неописуемо красивите софийски улици спуках картера.Обадих се на КАТ,дойдоха,написаха протокол,направиха ми акт(защото на бабуната,която ми спука картера,не можело да напишат),викнах пътна помощ и си прибрах колата.Въпроса ми е знае ли някой колко ще ми платят застрахователите и колко върви картер втора употреба,при положение че не може да се завари стария.А преди 3 дни смених маслото,пу как да не те е яд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спуках картера
Collapse
X
-
Ами на мен ми го смениха картера с друг (нов или с.х.) във Ванто (там поисках от застрахователите да стане работата).Сипаха ми и масло селеня ТД за сметка на застрахователите, както и пътната помощ беше за тяхна сметка.Само си платих филтъра за маслото.Наказателното го обжалвах и делото беше в петък - не съм ходил, но ако не е отменено ще обжалвам и в градския съд.Не ги жали тези катаджии писаха ми несъобразена скорост, а аз минах с 1км в час.
-
Re: Спуках картера
Dulgiq написа:Снощи на една от неописуемо красивите софийски улици спуках картера.Обадих се на КАТ,дойдоха,написаха протокол,направиха ми акт(защото на бабуната,която ми спука картера,не можело да напишат),викнах пътна помощ и си прибрах колата.Въпроса ми е знае ли някой колко ще ми платят застрахователите и колко върви картер втора употреба,при положение че не може да се завари стария.А преди 3 дни смених маслото,пу как да не те е яд.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Dulgiq написа:Точки няма да ми отнемат,само 20лв. глоба ще има.Ще погледна в "продава",и по автоморгите ще питам.Благодаря!
Коментар
-
Преди време баща ми имаше подобен инцидент. Карал е на 10-тина метра от камион натоварен с дърва и тръгнал да го изпреварва и едно голямо дърво паднало пред колата. Последствията смазан картер разкъсана гума и смачкана джанта. Викнал полицаите и онези вместо да тръгнат да издирят камиона казали че ще му пишат акт - несъобразена скорост. Е вие ми кажете от 80км/ч как се спира за под 10метра? Ако ти пишат акт ще ти вземат и точки, мисля че около 3-4Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Аз също удрях картера преди три месеца.На 1.2 мотора картера струва 320лв. и се чака 40 работни дни да дойде от Италия.Нито АутоИталия нито Вантотрейд държаха картера на склад.Във Вантотрейд даже ми казаха че картера им вървял комплект със смукателя на маслената помпа и затова при тях струва 450лв.Така че колега почвай да търсиш по моргите.За една седмица обикаляне си намерих два картера и сега имам и резервен
Коментар
-
Информация към Май месец тази година. Строшен картер на шахта (след инцидента най-после си направих ремонта на предницата и вече опасността за картера е по-малка). Застрахователите ми дадоха към 200лв. Предишния път като го строших (април 2006) дадоха около 300. Тогава дадох 500лв за нов картер, но този път реших да го заварят и стана много добре. Акта по това време беше за каране със несъобразена скорост, но сега с новия закон вече не е така. Даже малко се изненадвам, че са ти написали акт.Предполагам знаеш, че тези актове винаги падат при обжалване.FIAT Marea 1.9 / TD75 (11/96)
FIAT Punto 1.9 / DS60 (06/99)
Коментар
-
http://www.kat.mvr.bg/Цъкаш на "информация".Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар