Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет при покупка на Браво

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Моля за съвет при покупка на Браво

    Тва е място за консултации.. за тва исакам някои од вас които е запознаен с тези работи да ми помогне. Планирам да си взимам Браво но се чудя кои модел да си взема дали нещо посилно или послабичко. Тва ми е прьв пьт да взимам кола и незнам нищо около този вьпрос.Ме претисняват трошковето които ше ми празнат всяка година, така пишете ми ако знаете колко лева ше ми откарват ГО, Винетка, Данци, Зелена Карта, Каско, и всичко друго от кое се нуждае една кола за една година? , в един вьпрос колко лева ше излизат от касата ми за да си платим всичките трошкове. за Браво 1.4 и Браво 2.0.Мерси ви предварително .. надявам се да не ве притеснявам с моя тьп вьпрос и някои ми помогне и пише. Позволих си да ти променя заглавието на темата защото така отговор няма да получиш.Явно не си чел правилата за пускане на теми.Другото което прави лошо впечатление е грешките в правописа опитай да ги оправиш.Tornado

    #2
    Re: Помoщ!!!!

    nookiemk написа:
    Тва е място за консултации.. за тва исакам някои од вас които е запознаен с тези работи да ми помогне. Планирам да си взимам Браво но се чудя кои модел да си взема дали нещо посилно или послабичко. Тва ми е прьв пьт да взимам кола и незнам нищо около този вьпрос.Ме претисняват трошковето които ше ми празнат всяка година, така пишете ми ако знаете колко лева ше ми откарват ГО, Винетка, Данци, Зелена Карта, Каско, и всичко друго от кое се нуждае една кола за една година? , в един вьпрос колко лева ше излизат от касата ми за да си платим всичките трошкове. за Браво 1.4 и Браво 2.0.Мерси ви предварително .. надявам се да не ве притеснявам с моя тьп вьпрос и някои ми помогне и пише.
    Може ли един превод на гореказаното?
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

    Коментар


      #3
      Здравей и добре дошъл във форума!Би могъл да ти отговори колега с Браво..Ако си вземеш по-малка кубатура, по малко данъци, по-стара - по-малко данъци и тн.Предполагам, поне по словореда разбирам че си от Македония...предполагам и за това питаш.Вземи си под 100 коня и ще ти се признае катализатора, данъка ти е 50% надолу.Браво над 14 години не знам да има :D Сега увеличиха таксите за винетка, 67лв..мисля.ГО...около 140-150лв.Каско..зависи от колата, на кола около 4000 - към 300лв.Редактирай си заглавието към нещо, което да насочва към темата!
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

      Коментар


        #4
        Мерси за добредошлицата в форума и за промяната на заглавието на темата, ше се опитам да си оправам грешките в правописа. Данно някои които е собственик на Браво 2.0 и 1.4 пише колко се разходите всяка година ГО, Винетка, Данци, Зелена Карта, Каско, и всичко друго от кое се нуждае една кола.Форума ви е страхотен, данно си взема и Браво от тука :D

        Коментар


          #5
          Сега ще напиша нещо за което веднага ще бъда нападнат от привържениците на тези двигатели.Как пък се спря точно на тези двигателя 1,4 и 2,0 две различни крайности.Спирам с мненията за тези мотори има доста за четене във форума ,но смятам ,че избора ти не е много удачен.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

          Коментар


            #6
            и 2-та мотора са сравнително трошливи, като първия поне за мен е много слаб- карах го на брава и много умрял ми се стори за моите желания. виж 1.6 е с коренна разлика. 1.8 не съм карал, но предполагам върви доста, само че рядко се намират
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

            Коментар


              #7

              Коментар


                #8
                Ако искаш бавна кола която да харчи мн си вземи 1.4, ако искаш бърза кола която да харчи мн си вземи 2.0. Ако вземеш 1.4 ще спечелиш само от по-евтините части и от по-евтиния данък.
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

                Коментар


                  #9
                  искаш да кажеш че 1.4 и 2.0 сьщо да харчат? и ако не зимаме в предвид частите данька различава те два модела. А нещо като ГО, Каско и Зелена Карта да е различна цената?

                  Коментар

                  Working...
                  X