Да се намеса и аз. Карал съм с този тип гуми на Пирели. Значи зимната гума на Пирели е много добра. Проектирана е за тежки зимни условия, но не е за България. Направени са за Алпите. Там където като дойде септември месец и падне снега се стопява май. Много мека гума, ужазно здраво прилепва и няма грешка. Ходил съм до Лилково, няма значение къде е, с тези гуми в лед съм ги вкарвал и сняг колата върви все едно съм със снегоходки. Единствения ми проблем беше, че колата ми се превръщаше в снегорин и бронята след тази случка ми провисна.После оправих. Но тези гуми сега в момента са на фъндъци и за нищо не стават. Миналата година нямаше сняг, времето беше топло и се скапаха. Сега за нищо не стават. Ако ги продам на комшията за 100 лева 4бр. банкет ще направя. Незнам точно какво да те посъветвам. За мен това са най-добрите гуми, обаче не бих си купил втори път. Не съм барон да купувам зимни гуми всяка година, защото като стане 15 градуса навън и гумата се размеква, каучука се къса. По добре си вземи Goodyear. Поне ще те изкарат 2 години със сигурност даже и да набараш мека зима, а би трябвало да те изкарат 3 години нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои зимни гуми да предпочета?
Collapse
X
-
http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
-
Wredestein не са за изхвърляне. Карам Wredesein Snowtrac-175/70/14, но са като за наши условия - тествани, много съм доволен. Виж www.vredestein.com предлагат всякакви гуми.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар