Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симптоми за прецакан дебитомер(Браво ХГТ)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Симптоми за прецакан дебитомер(Браво ХГТ)

Някой знае ли какви са точно симптомите.Четох за намалена мощност, някви резервни режими на двг и други подобни.Ако някой може да разясни по подробно мерси. Колата си върви прилично, но като загрее нещо почва да не върви добре. Дали може да е от дебитомера.Със спортен филтър JR съм и с него се подобри вървежа за известно време и после пак си почна да не върви като позагрее.Ако някой знае нещо ще съм благодарен.p.s. филтъра е изолиран от топлия въздух, така че едва ли е от него.
    Bravo HGT

И мойта беше така не се впрягай надали си го изолирал добре и да смуче студен въздух като хоратаТова само в топло време ли ти се получава или винаги когато загреепп По принцип на атмосферките им е по трудно лятото
    FIAT BRAVO 2.0 20v
    http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

Дебитомер няма ли само на Дизели? Междувпрочем - ще взема да откача моя да пробвам как върви без него...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

team написа:
        И мойта беше така не се впрягай надали си го изолирал добре и да смуче студен въздух като хоратаТова само в топло време ли ти се получава или винаги когато загреепп По принцип на атмосферките им е по трудно лятото
        Аз не приемам, че е от филтъра щото и с оригиналния беше така.Освен това мисля, че леко се е дигнал и разхода на гориво. Ако не е от дебитомера или филтъра знаеш ли от кво друго може да бъде?
        Bravo HGT

Коментар

Случайно да имаш катализатор? Като загрее колата мирише ли на гадно нещо като на сяра? Може да ти е запушен катализатора.
          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Нямам катализатор и си мирише на бензин само.
            Bravo HGT

Коментар

Working...
            X