Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преразход на Браво 1.6 бензин

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Преразход на Браво 1.6 бензин

    Колеги, притеснен съм, бравото ми даде разход 16-17/100 бензин откакто захладня времето, а преди това даваше 10-12/100 (купих колата май месец,нов внос), зареждам само OMV Super 100, гумите ми са 195/50/15.Какви причини може да има според вас? Възможно ли е да е от свещите и кабелите им, понеже преди месец ходих на компютърна диагностика в сервиз на Bosch и ми казаха да ги сменя?Приветствам всякакви коментари.

    #2
    при мен беше след смяна на ремъка-даваше ми 19/100 .смених кабели и свещи и се оправи/но и до днес не вярвам да е било от това щото разлика от 8-9 литра от кабели и свещи/
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

    Коментар


      #3
      Мерси, че сподели колега. Аз искрено се надявам проблема да не е сериозен и да се реши с подмяна на свещи и кабели. Мой познат ми каза, че е възможно да е от това, тъй като има вероятност горивната смес да не се изгаря пълноценно и така да се пропилява. Иначе колата се държи нормално.

      Коментар


        #4
        Колега земи ела на нашата традициона среща всяка сряда в Пъба които е до кино Здравец!!! Ще погледнем и ще дадем мнение!! Има доста хора които поназнаиват за Фиатките! Аз съм същия двигател като твоя! В последно време си ремонтирам сам колата не защото няма пари за сервиз а защото ми писна да плащам на някои д ами се изсира на колата!! Може и ти да си попаднал на такива пишман маистори!!!

        Коментар


          #5
          Май ще се възползвам от поканата, мерси Аз съм чел че има такива срещи, но не знаех дали инфото е актуално.

          Коментар

          Working...
          X