Kimi_Raikonen написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна охлаждаща течност
Collapse
X
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа::D Ами аз обичам да се занимавам с коли, ама капачката ме мучи толкова понеже никой не можа да ми каже на винт ли е що ли е та ме беше страх да не я скъсам А иначе антифриза си го смених вчера и днес беше наред няма течовеИмам още един въпрос - нямам стрелка за температурата на водата, има само картинка до стрелката на бензина, един приятел ми спомена че може би трябвало да се натисне някакво бутонче и да ми покаже температурата с стрелката за бензина. Това така ли е струва ми се доста невероятно да го направят така.И още- някой може ли да каже откаде мога да си изтегля сервизно ръководство или книжка за пунтото на български. в форума линковете дето ги има не работят пробвах ги.Благодаря ви предварително за отговорите на глупавите ми въпроси ама съм на 20 и тепърва се уча.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
infineon написа:Slavi_Lancia написа:А аспуха на пунотото черен ли е, или си е приятно чист и леко ръждив? С кои мотор е тва пунто бре?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
до тука нищо не разбрах... това пунто МК1 ли е или МК2 и сигурен ли си, че ако е МК1 е 1999 г...... питам щото едното са го спрели от производство през 1999, а другото тогава са го почнали...в Е-пер-а провери ли го....по това дето го пишеш за стрелката за температурата, ми се струва, че е МК1... аз също нямах таквоз чудо и след прегряването лятоска сложих един ладов уред за температурата и смених датчика на двигателя... ако е като моето Пунто - МК1, щом нямаш - загледай се хубаво до показанията на резервоара - трябва да различиш 1 червена лампичка. по добре се вижда ако се освети - с фенерче или на слънцето.... дано не я видиш да светваFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Ам, няма къде да се завие щот сам трябва да си направиш дупката. Ама ти си разглобил капачката на резервоара ли бре???? За тва зъбче ли ства дума, едно малко беличко с пружинка в него, моя "чертеж" ли си гледал в темата за капачката???http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
И освен това сега се сетих да ви питам значи отначало като дам на контакт без да е запален двигателя лампата на инжекцията светеше без да гасне, а днес забелязах че като дам на контакт и след около 10 сек. лампата на инжектора изгасва. това нормално ли ? иначе като запаля гасне веднагаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар