Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са симптомите при повредена бензинова помпа?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Какви са симптомите при повредена бензинова помпа?

    Ако горивото е с достатъчно за да запали налягане чак след като няколко пъти завъртя ключа и останалите опити да запали са неуспешни въпреки че има достатъчно ток за стартер - това може ли да е симптом за изгоряла горивна помпа? Също ми се струва, че не е толкова шумна когато завъртя ключа и избъзди. Освен това май не съсъка капачката на резервоара като я развия? Ако вобще успея да запаля без газ след няколко секунди сама изгасва, а ако не изчакам и подам газ пак изгасва. При палене с натиснат педал за газта вобще не запалва. Да проверя ли нещо друго преди помпата или направо да търся колко струва? Опитах с друг акумулатор, опитах и с теглене с друга кола но не мога и не мога да запаля.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

    #2
    Ако колата си работи на бензин, след като запали някак си.... значи помпата работи, ако е изгоряла изобщо няма да запали.....много е вероятно да не прави нужния дебит, но това няма да е проблем чак пък да не запали, друго което се сещам е да има някаква натрупана грешка...и колата сама да се дави и да гасне(по принцип става с откачане на батерията, но при теб незнам), Имахме проблем със ТПС датчик(дето казва каква е температурата и компа подава нужното гориво...баба Темпра не щеше да запали и тва е, а после както си работи изведнъж започна да се форсира и всякакви други аномалии свързани с горивото....като го смених колата замърка пак като коте) другия жокер, който се сещам, е че сега карам една темпра дето съм я виждал как трудно пали след дълго въртене, но откакто я карам, забелязвам че колата си подава газ колкото трябва, и ако не пипам педала на газта колата пали от раз, ако почна леко да го натискам или да помпя педала докато върти стартера, колата няма палене.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

    Коментар


      #3
      Благодаря. Отворих бензиновата помпа с 300 зора, а после с 400 зора я върнах обратно на мястото и. Една джаджа вътре се беше повредила. Сега всичко е наред.Нямах достъп до форума, не пак ами отново и затова се принудих да прибегна до стария форум на www.fiat-bg.C O MНикък не съм доволен от новите хостинги и от доста други неща след последното местене на форума, но това вече е друга тема.Не можех да чакам - просто за понеделник колата трябваше да е готова.
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

      Коментар

      Working...
      X