Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте, моля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги помагайте, моля

значи днеска сложих нов въздушен филтър(преди бях със спортен) и понеже съм и с газова и като дам на бензин сега не иска да върви на бензин като подкусена я усещам.Дори като съм на празен ход и като попдавам газ настъпал съм до край а оборотомера отива до 2000 и после почва да трепери цялата и изведнъж се форсира като стои на обороти пък трепери като трактор.Интересното е че на газ няма проблеми. Каква може да е причината за туй нещо. Да не би компютъра да е натрупал грешки заради това че сега притока на въздух е намалял поради ова че е нормален филтъра или пък иска центровка на бензин...
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Когато си слагал газовата със спортният филтър ли са ти правили центровка?
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

ами незнам колега така я купих със газова и със спортен филтър има ли значние това със какъв филтър са я центровали
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Aми да.Пробвай да си сложиш стария и виж че ще се оправи.А ако си решил да слагаш нормален филтър май ще ти трябва центровка.Но нека и др.колеги да кажат.Аз се сещам само за това
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

нищо и няма, най вероятно колата има някой позапушен инжектор + натрупала грешка на компютъра.... сложи и една добавка и си покарай малко на бензинвсе ще се оправи. Аз имах същите ядове със темпрата, и полека лека колата си тръгна и се оправи, ама преди това около годинане беше близвала бензинец....и като оправих помпата колата ей така като теб, гасне, глъхне, дави се, не върви....ама като изчистихме грешките, и като сложих една добавка в бензина и малко каране на бензин колата се оправи. Иначе и аз се бях изплашил
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
          X