Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магнитно устройство SuperFuelMAX

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Магнитно устройство SuperFuelMAX

    Развълнуван от темите за добавките и разни други "шукарийки", попаднах на това:http://www.fuelmax.lv/info.php?lang=rusSuperFuelMAX"Результат действия устройства: Снижение расхода топлива до 20% Увеличение мощности двигателя до 5Лс. Снижение выброса CO и CH на 40%-50% Очищение цилиндров от углеродно-шлакового налета. Гарантия установленная производителем - 7 лет." Ето и линк на БГ доставчик: http://superfuelmax.hit.bg/ /не е реклама/ "FuelMAX и Super FuelMAX гарантират изминаването на повече километри с едно зареждането или с една единица течно гориво. Те са : до 20% с FuelMAX® и до над 27% със Super FuelMAX®. Намаляват замърсяванията при горенето средно с около 40%, класифицирани са като "AIR PURIFICATION DEVICE" под международен H.S. номер #8421.39.0001 Патентовани са за цял свят съвместно от GENERAL MOTORS CORPORATION и INTERNATIONAL RESEARCH & DEVELOPMENT, INC. Продавани са в повече от 100 страни по целия свят Удължават живота на автомобилния двигател като го декарбонизират и поддържат чист от нагари Осигуряват плавен и равномерен ход на двигателя Подобряват работата на двигателя и намаляват разходите за поддръжката му По-бърз старт на двигателя Работят с дизелови и бензинови двигатели от карбураторен и инжекционен тип, както и с АГУ Лесно и без инструменти монтиране Липса на поддръжка, никога не се износват Не изискват външни източници на енергия 7 - годишна гаранция за липса на дефекти от вложените материали и от производството 3-месечна безусловна гаранция за възстановяване парите на крайния клиент, когато не е напълно доволен от постигнатите резултати"Та въпроса ми е: Някой има ли монтирано такова устройство и да сподели лични впечатления от него?
    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
    Среден разход на газ

    #2
    Има-няма веднъж на 1-2г почват яко промиване на мозъците по ТелеШоп-ските реклами за т’ва нещо... От това съдя, че просто ловят балъците и който се хване - хване... после малко почивка да се позабрави и пак...
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

    Коментар


      #3

      Коментар


        #4
        А дали няма да стане ако магнита не е с форма на тръба ?Сетих се че имам в къщи няколко магнита от харддискове , които са доста силни. И дали трябва да се сложат така че да се привличат или да се отблъскват ?
        Brava 1.6 ELX

        Коментар


          #5
          Мхм. Ядрения реактор под капака на колата и той ще помогне да ни е по-евтино горивото.Това с магнитите е пълна глупост, но редовно се намира някой шаран да клъвне - като магнитните наколенки дядото на жена ми дето си ги купи - не му вършат никаква работа, но ги носи, щото бая пари е дал... Ей, туй в магнитите магия има ще знаете - пренасочва кръвта, горивото, кислорода... Ако завъртим и жичка около тях - може дори и ток да произвеждаме... @deadairplaine: Само аз и ти ли сме учили физика???
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

          Коментар


            #6
            Фактът, че са спестили 10 лева от домейн ми говори що за балонна фирма са ...
            Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

            Коментар


              #7
              Благодаря Ви за отговорите! :D Явно аз съм я пропуснал тази ТелеШоп-ска реклама, но това, че го рекламират там този продукт ми дава ясна индикация, че аз никога няма да си го взема!
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

              Коментар


                #8
                Аз пък попаднах на това:http://store2.data.bg/trace/AutoBild...20ikonomii.jpg
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

                Коментар


                  #9
                  Най-голяма икономия се получава от добре обслужен и поддържан автомобил в комбинация с натренирано дясно краче което натиска най-дясното педалче за управление на количеството на горивото което постъпва в горивната камера.Всичко друго е алабализъм.1.Обслужвайте навреме автомобила си с препоръчаните консумативи.2.Не променяйте размера на гумите и джантите от тези които са предписани от производителя.3.Не монтирвайте на автомобила спойлери,бойлери и други такива елементи тип пейки както се изразиха в една друга тема за едно Браво.4.Поддържайте винаги препоръчаното налягане в гумите.5.Не претоварвайте автомобила с излишен багаж.6.Винаги се стремете багажа да бъде в купето на автомобила ,а не на багажника на тавана.Същия по възможност да бъде разпределен равномерно във вътрешноста на автомобила.7.Ускорявайте плавно без рязки натискания на десния педал.8.Пазете инерцията на автомобила и преценяйте обстановката отдалеч със цел да не се налага екстремно спиране или доускоряване.9.Винаги избирайте оптималната предавка за сътоветната пътна обстановка.10.Не се ядосвайте на разни автомобили с пернишка регистрация които ви дишат във врата-оставете ги да си чупят главата.11.Опитайте се да си изясните как ще си управлявате автомобила;спортно-не ви пука за разходите;нормално-ще гоните малък разход на гориво и минимално износване на елементите по него.Ако спазите всички тези точки ще постигнете много повече икономия на гориво и запазване ресурса на автомобила отколкото разни измислени устройства.От опит след спазване на тези правила съм постигал разход на автомобила от подписа около 4л./100 км. дизелово гориво.Ще се радвам ако някой допълни още нещо което съм пропуснал.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

                  Коментар


                    #10
                    Така е колега! Спор няма. Поне за дизела е така. Само ще допълня, че попаднеш ли в задръстване, можеш спокойно да отпишеш всички сметки дето си ги правиш с икономиите! То по принцип италиянка с малък разход няма, ама... (Визирам бензинките!)По темата - видях на един джип Митсубиши Паджеро такова устройство. Джипа беше дизел и по твърденията на собственика имало файда от това магнитно поле. Правил му го един негов познат, който го ползвал за тестов автомобил. След като се види за какво иде реч щял да се опита да го пусне в по-широко производство. Ако го срещна пак - ще го питам!Поздрави!
                    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

                    Коментар


                      #11
                      Ето още малко по темата! http://forum.beinsa.info/index.php?topic=250.0
                      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

                      Коментар


                        #12
                        ми аз чесно казано не съм виждал кола хем много да варви хем малко да гори. туй с магнитите на доктор ливайн са пълна глупост всеки знае че мощност не се постига само с въздух тряба и малко бензинец, а голяма мощност е и голям разход . :D П.П. лично моето браво гори колкото му налея нищо не връща
                        FIAT ili FERRARI se tam
                        FIAT UNO 1.0 i.e fire 45 h/p
                        FIAT BRAVO 1.6 16v 103 h/p
                        FIAT BRAVO II 1.9 multijet 16v 150 h/p

                        Коментар


                          #13
                          хяхях само като видя как е направена страничката на това ...хипер ипер мипер ревУлюцОнно изобретение дело на невероятните и преуспели инжинерни мозъци...ми става ясно колко е ефекта от него...както казаха колегите просто си търсят балами...ако се заема до 5 минути ще има нова подобна страница само че да кажем със продукт за фау ве който намаля разхода им на половина...представяте ли си каква еуфория ще настане във форума им точно каквато става и тука...умножена по 10
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

                          Коментар

                          Working...
                          X