Колата е 98-ма края и е с по-новият тип табло с кръгли циферблати и течнокристален километраж. А централната конзола, където са врътките за отоплението и климатроника имате ли идея, как се разглобява? Имам доста несветещи крушки...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сменят крушките на таблото на Brava?
Collapse
X
-
май бяха три болта отгоре в таблото (за които пишеш), + два болта които се виждат зад волана в таблото като го пуснеш максимално волана надолу + махаш капака на предпазителите и от там отвиваш един който е навит в лявата "духалка", след това дърпаш внимателно че в горния ляв край на таблото (над същата "духалка" има май и щипки, дано съм бил полезен,УспехFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
Re: Как се сменят крушките на таблото на Brava?
Vladim написа:Колата е 98-ма края и е с по-новият тип табло с кръгли циферблати и течнокристален километраж. А централната конзола, където са врътките за отоплението и климатроника имате ли идея, как се разглобява? Имам доста несветещи крушки...
Коментар
-
1115 написа:Vladim написа:Колата е 98-ма края и е с по-новият тип табло с кръгли циферблати и течнокристален километраж. А централната конзола, където са врътките за отоплението и климатроника имате ли идея, как се разглобява? Имам доста несветещи крушки...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
не бях видял че питаш и за централната конзола, значи:това е от една предишна тема:имаш 9 (девет ) болта който трябва да отвиеш за да стигнеш го крушките зад врътките на парното, 1. изваждаш касетофона, писал съм как става в други теми- зад него ще видиш 4 болтчета за отвиване 2. средната лента където ти са копчетата за мъгла, за нагревателите, там се махат капачетата в края които не са копчета (внимателно отстрани с отверката и излизат), под тях още 2 болчета за отвиване 3. извашдаш с дърпане средната врътка , тази за сетените на вентилатора, малко е трудно но става, внимаваш какво излиза от там освен нея за да го сглобиш после , под нея има 1 болче 4. като погледнеш централната конзола в долните и краища отляво и дясно има 2 болчета които се виждат и за да стигнеш до тях нищо не се маха друго, болтчетата се отвиват с шестограм (май така се казваше) като свършиш с болчетата издъпваш леко към теб цялата централна конзола,тя ще се държи все оше от кабелите но може и да не ги махаш тях, като я извадиш малко имаш достъп до крушките за който говорим те са два броя 12V 1.2W, има ги по безиностанциите.УспехFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
1115 написа:Vladim написа:Колата е 98-ма края и е с по-новият тип табло с кръгли циферблати и течнокристален километраж. А централната конзола, където са врътките за отоплението и климатроника имате ли идея, как се разглобява? Имам доста несветещи крушки...FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар