Здравейте,от няколко дни разглеждам пазара на Fiat Tipo и се спрях на 1.6 i.e 75 к.с.Попаднах на това http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=70964 .Въпросите ми са доста, интересува ме как е от към поддръжка тази машинка, какви са им честите проблеми(не питам дали се чупи, защото всяка кола се чупи, още повече е на 13 години), какъв разход да очаквам в София и извънградско? Ще се радвам да споделите вашето мнение.Благодаря Ви предварително!едит: Извинявам се, че съм объркал раздела
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за покупка на Fiat Tipo 1.6 i.e
Collapse
X
-
Tornado написа:Това е подарена кола според мен и аз се бях навил ама се отказах.За 2000 лв какво искаш да си купиш.
Коментар
-
Хаха знам защо питаш за газова уредба нали?Споко Монооооо е. ДВИГАТЕЛЬ Расположение двигателя Спереди, поперечно Объем двигателя 1581 см3 Мощность 75 л.с. При оборотах 6000 Крутящий момент 125/3000 н*м Система питания Моновпрыск Наличие турбонадува - Газораспределительный механизм ohc Расположение цилиндров Рядный Количество цилиндров 4 Диаметр цилиндра 86.4 мм Ход поршня 67.4 мм Cтепень сжатия 9.2 Количество клапанов на цилиндр 2 Топливо АИ-95Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Хаха знам защо питаш за газова уредба нали?Споко Монооооо е. ДВИГАТЕЛЬ Расположение двигателя Спереди, поперечно Объем двигателя 1581 см3 Мощность 75 л.с. При оборотах 6000 Крутящий момент 125/3000 н*м Система питания Моновпрыск Наличие турбонадува - Газораспределительный механизм ohc Расположение цилиндров Рядный Количество цилиндров 4 Диаметр цилиндра 86.4 мм Ход поршня 67.4 мм Cтепень сжатия 9.2 Количество клапанов на цилиндр 2 Топливо АИ-95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар