Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация за покупка

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Консултация за покупка

    Дайте акъл и евентуално оферти. Синът ми иска да си купува кола и разполага с около 1500 лв. какво да изберем и какво да търсим като кусури освен стандартните ръжди, удари и т.н. Доумим се м/у Типо и Голф 2-ка. Та за Типото четох някъде че били от някоя година насам с поцинковани купета вярно ли е това и от какво още да се пазим например таблото да не е дигитално а с часовници и т.н. Благодаря предварително за съветите.
    Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо!

    #2
    За тези пари марката няма абсолютно никакво значение. Сещаш се колко годишна ще е колата. Дали ще е Голф, Типо, Рено Клио или 19 се тая. И поддръжката им е еднаква. Просто изберете по-запазена. Другото е на късмет. П.П. Ако искаш пиши на ЛС за Типото от подписа.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

    Коментар


      #3
      Днес гледахме Голф2 /90 г. за 1300 лв, но трябва да се пипат доста работи и Рено 19 1,8 /95 г. с климатик и газова за 1900 лв. и все още везните ми клонят към Типо стига да намеря нещо което ме устройва, не съм привърженик на френските автомобили иначе реното си го биваше за тези години и цена. Заслужава ли си да изневерявам на Фиат заради това Рено, все пак то не е за мен но в къщи всички сме фенове от клуба Фиат.П.С. профила от който пуснах запитването е пак моя създаден по погрешка и днес пак влязох случяйно в него за което моля да ме извините.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

      Коментар


        #4
        Бях чел,че всички Фиати от 89-90г. са с подцинковани купета ,ако намерите читаво го вземайте,преди имах Типо 1.6 DOHC с нормалното табло и за 4 години му навъртях 93 х.км без никакви проблеми по двг
        forza forever

        Коментар

        Working...
        X