Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съединител Мареа

Имам следния въпрос за съединителя на Мареа-та от подписа. В сайта на Hit-ko има шест вида. По три съответно за модели преди 99г. и три марки за моделите след 99г. В София в никой магазин не знаят за такава разлика. В два три сервиза питах и също не знаят да има разлика. Моля някой ако знае за какво става въпрос, да сподели.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Ами hit-ko е човека който ще ти даде точна информация пробвай на лични ще ти отговори точно и изчепрателно.Смятам ,че и истаналите колеги ще те насочат към марка АРМоделите са два ето единия:Име на продукта: Съединител к-т Производител: APОписание на продукта: За Марея след 1999г. - комбиКаталожен номер: K1066Оригинален номер: 71735468Цена на продукта: 258,00 лв. (Цената е с включен ДДС) Ето и другия:Име на продукта: Съединител к-т Производител: APОписание на продукта: 200x20Каталожен номер: K1030Оригинален номер: 5895418, 46780600, 71740079Цена на продукта: 198,00 лв. (Цената е с включен ДДС)
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Пратих ЛС на Христо. Като разбера повече ще пиша в темата, ако информацията е интересна и за други.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
        Пратих ЛС на Христо. Като разбера повече ще пиша в темата, ако информацията е интересна и за други.
        пиши направо в "консултации" в сайта муще ти отговори по-бързо
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

hit-ko написа:
          Здравей!По VALEO и DELFI има разлика в номерата, затова така са записани в сайта, но по АР са еднакви - за мен нямат разлика!Поздрави!
          Ето и отговора на Христо. A аз съм вече с нов съединител и колата стана "самолет".

Коментар

Working...
          X