Знам че е писано за съединители доста из форума, но не се ориентирах нещо из мненията, така че ако някой се е оправил от това да помага защото ще го засиля някъде това Браво
Взех колата(Bravo 1.6 16V) 2005г. След половин година ми скъса жило на съединител. Смених жилото. След няколко месеца го скъса пак и тогава смених направо съединителя(Майстора ми каза че е Валео ама нали знаете
тогава пък грам не отбирах, не че сега...), за известно време беше супер мек. С новия съединител карах докато не започна да се смъква ниско самия педал и стана супер твърд. Преди 2 месеца смених жилото във Вантотрейд. Около месец беше супер, ама верно супер като ми казаха, че не бил прокаран правилно, после пак видимо се смъкна. Закарах го пак във Ванто, където го натегнаха. В момента педала е супер твърд и е около 1 см по ниско от спирачката. Направо какво да обяснявам повече. Ако някой се е оправил след такава простотия да помага или да насочи към майстор който разбира. Аз мога да си го натегна ама резултата е че педала се вдига на горе но твърдостта си остава, а и не може да се натяга вечно явно ще скъса някой слънчев ден. На пластмасовия накрайник на жилото му сложих 1 гайка за контра щото може би ви се е случвало педала да изщрака и да пропадне 2-3 сантиметра - не вярвам това да е фатално, защото педала се втвърдява и бе това, а пластмасата поддава защото усилията а натиснеш стават зверски, направо не си усещаш крака след градско.Мерси предварително за всички коментари.

Коментар