Здравеите, колеги до сега не им обръщах внимание на стъклата, но лявото и дясното се "влачат"- и при спускане и при вдигане, и вче леко казано ме дразнят . Някъкви идеи от какво се получава това Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мързеливи, ел. стъкла
Collapse
X
-
тия дни са ми само акумулатори в главата.... ниско напрежение от слаб акумулатор? там където се влачат има голямо съпротивление, защото са нахлули боклуците. и задните ли така се влачат? на дедрата като им е трудно да вървят, едно реле ги спира направо. мотора който ги движи, да не е почнал да и той да се пълни с боклук и да клеясва?
-
А като ги чисти смаза ли ги и кое точно чисти.Чисти се улеят по който върви стъклото а целия механизъм се смазва - и моторчето и жилото и шейната и плъзгачите отзад или отпред на стъклото.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Релсите (каналите) по които се движи стъклото по принцип трудно се чистят. Аз лично използвах силиконов спрей, с който ги напръсках обилно. Имаше осезаема разлика. остана само и да смажа релсата и механизма на повдигача на стъклото.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Мерси колеги, като имам възможност ще ги смазвам допълнително, но първо ще замеря какво напрежение ходи до моторчетата, щото имам някакви съмнения, че имам проблеми с инсталацията !! Незнам при вас как е, но при мен като свалям или вдигам стаклата оборотите пдат малко и вибрациите от двигателя се увеличават (наяма други включени консуматори), нормално ли е ???Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
JO_666 написа:Мерси колеги, като имам възможност ще ги смазвам допълнително, но първо ще замеря какво напрежение ходи до моторчетата, щото имам някакви съмнения, че имам проблеми с инсталацията !! Незнам при вас как е, но при мен като свалям или вдигам стаклата оборотите пдат малко и вибрациите от двигателя се увеличават (наяма други включени консуматори), нормално ли е ???
Коментар
-
И аз си имам проблеми с ел. стъклата, особенно дясното. Понякога направо спира, а винаги в посока нагоре изчатква(прекъсва и издава звук) на 3-4 места. Нищо не съм правил по тях откакто купих колата. Чаках да посъбера кинти да оправя стъклата заедно с монтиране на аларма и смяна на хронично болните за модела дръжки.
Коментар
-
Paco-G написа:И аз си имам проблеми с ел. стъклата, особенно дясното. Понякога направо спира, а винаги в посока нагоре изчатква(прекъсва и издава звук) на 3-4 места. Нищо не съм правил по тях откакто купих колата. Чаках да посъбера кинти да оправя стъклата заедно с монтиране на аларма и смяна на хронично болните за модела дръжки.93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
erolko написа:интересното е че и мойто дясно стакло се смъква бавно и така се вдига .но не само това ми е проблем запалването съшо.с газов инжекцион сам 2-ва дни неиска и да чуе да запали вчера пробвах пак да запаля и данеповярваш запали .НА КАВО МОЙЕ ДА СЕ ДАЛЖИ93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар