Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си припомним какво трябва да направим преди зимата.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Rokambol написа:
      ...моля, колеги, използвайте задните светлини за мъгла, само и единствено когато наистина има нужда от тях. ...
      Това е вярно, защото в ясно време на каращия след теб автомобил много по- ясно му се вижда рязкото светване на "стопа", отколкото още по една червена светлина при натискане на спирачката. :D
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Мерси много за информацията
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Евалата ...Ще послушам препоръките ти и се надявам и другите също да го направят...Няма да навредят ...!!!!Карайте с включени светлини...!!!
          Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
          Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Re: Да си припомним какво трябва да направим преди зимата.

Tornado написа:
            19. Новите чистачки определено помагат - 4,80лв. в Метро има едни, доста са добри...
            Аз онзи ден ходих с нагласята да си купя такива, но за 4.80 нямаше. Имаше по 3 лв. graphite с графитно покритие, обаче аз не съм доволен от тях!Другия избор беше Valeo! Доста хубава гума, но 15 лв. В практикер дали има нещо по-добро ?
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

На Симеон в Стриит мания има Валео по 10лв.и ако са ти различен размер чистачките дават от 2 кутии,каквито ти трябват.
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Дадох 25лв за чистачки Champion и изобщо не съжалявам, днес пак влязоха в употреба и чистят перфектно. Преди това бях слагал някакви по евтини, но винаги оставяха един тънък слой и след половин година почваха да скърцат.Досега не съм купувал вериги, но май количката ще трябва да катери проходите след няколко дни и ми е интересно за какво да гледам ако купувам вериги - широчина на джанта и 15" ли пише или точен размер на гумите?
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                  Дадох 25лв за чистачки Champion и изобщо не съжалявам, днес пак влязоха в употреба и чистят перфектно. Преди това бях слагал някакви по евтини, но винаги оставяха един тънък слой и след половин година почваха да скърцат.Досега не съм купувал вериги, но май количката ще трябва да катери проходите след няколко дни и ми е интересно за какво да гледам ако купувам вериги - широчина на джанта и 15" ли пише или точен размер на гумите?
                  В метро има и пише за какъви размери гуми стават
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Късно е вече, наших се 25лв в МЕТРО. Много тъпо явно са ги обозначили. Взех някакви вериги пише номер 80 с някакви обозначения 185/14, 185/15/70 и т.н. Имаше и размер 90 с обозначения 185х15. А то май това дето няма височина на гумата, значи че не стават или и аз не знам... Другите останали вериги бяха с размери 40, 50 за някакви супер малки 13" и 14" гуми. 60 и 70 по закона на Мърфи естествено нямаше и сега продавам вериги за 15лв ... пфф Предполагам ще станат за 195/65/15.

Коментар

spark написа:
                      Късно е вече, наших се 25лв в МЕТРО. Много тъпо явно са ги обозначили. Взех някакви вериги пише номер 80 с някакви обозначения 185/14, 185/15/70 и т.н. Имаше и размер 90 с обозначения 185х15. А то май това дето няма височина на гумата, значи че не стават или и аз не знам... Другите останали вериги бяха с размери 40, 50 за някакви супер малки 13" и 14" гуми. 60 и 70 по закона на Мърфи естествено нямаше и сега продавам вериги за 15лв ... пфф Предполагам ще станат за 195/65/15.
                      Я аз карам с тоя размер, я удари една снимка (ма убава) на кутията да видим дали стават за мен и да ги отнасям.
                      Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
                      Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

Имаш ЛС.

Коментар

за вратите

днес като тръгвах не можах да си отворя вратите не ги мях смазал отдавна с течен парафин или техничиски вазелин гумите отворих задния капак и после вратите с малко почукване около вратата там където е гумата отвори ха се вратите като тръгнах отворих още 3 врати на други такива като мен с почукване става студено внимайайте
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

хех и аз сутринта в 6 без нещо....ма централното се изгабарка не дига...да пробвам през багажника ключа само до половината.Кратък размисъл и звънах на един колега не беше тръгнал та ме взе иначе ако бях се качвал за топла вода и после докато се оправя щях да закъснея.Та мисля да взимам шпрей за ключалките - от вас идей някакви други?
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Ами освен и аз да помоля за нещо - Колего моля ви ..... РЕГУЛИРАЙ ТЕ СИ височината на фаровете. Има някои които карат на къси и са като на дълги ..... прилепи ли ловят нощно време не знам. но е кофти за водача отсреща. Много катастрофи са ставали именно поради тази причина - временно заслепяване от неправилно регулирани фарове. На някои модели се преместват с лостче на фара за натоварена и ненатоварена кола, а по новите модели директно от купето. Лек път през зимата и по леко с педала на газта и спирачката - галете ги нежно!
                              Fiat Palio Weekend TD70
                              ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

Коментар

lz2rmi написа:
                                Ами освен и аз да помоля за нещо - Колего моля ви ..... РЕГУЛИРАЙ ТЕ СИ височината на фаровете. Има някои които карат на къси и са като на дълги ..... прилепи ли ловят нощно време не знам. но е кофти за водача отсреща. Много катастрофи са ставали именно поради тази причина - временно заслепяване от неправилно регулирани фарове. На някои модели се преместват с лостче на фара за натоварена и ненатоварена кола, а по новите модели директно от купето. Лек път през зимата и по леко с педала на газта и спирачката - галете ги нежно!
                                Присъединявам се към колегата. В интерес на истината ФИАТ не ме е заслепявал, но днес един Гоуф ми разказа играта на 2 светофара преди да успея да му избягам.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X