Привет!Имам следния въпрос и прилагам снимка.Капакът на ангренажния ремък не се затваря, по-точно затваря се но веднага пак зейва. Един майстор ми каза че е счупен, но той май не е специалист по тази част.Мисля да купя нов и да ми го сложат някъде. Вие какво ще кажете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капак ангренажен ремък - Пунто 1.1 94 г. - въпрос със снимка
Collapse
X
-
И на мене капака ми е поотворен,но причината е че преди няколко месеца сменявах датчик на коляновия вал /оказа се напразно/ а точно кабела на тоя датчик върви по ръба на кутията а пък буксата също се държи за нея и понеже новия датчик е малко по-различен от стария пречи на кутия да се затвори плътно, но мисля че това не е голям проблем,щото все пак биха ми казали в сервиза където сменях датчика.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
И моя капак зееше, има едни пластмасови ушички хванати с винтчета за двигателя. Мисля че бяха 2. Едно отзад, едно отпред. Встрани долу има дупка в която също има винт. Ушичките лесно се чупят, защото са тънки и няма как да се захване и зее. Аз съм си направил две планки дето да държат капака и съм завил винтчетата където са били учичките. Но най-хубаво си е да си е здраво. Не знаех че продават и то само за 15 лв. Заслужава си да го затвориш добре. Ако се намокри ангренажен ремък не знам какви са последствията.Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар