Значи фриг аир е с 20 лева по евтин от Нийсенс ама кат знам къв боклук е, говоря така за него щото водния радиатор на дедрата ми беше такъв и протече на 18 тия месец, и ся за тая марка да не чуя. При положение че не мога да си намеря АВА какво ще кажете за Нийсенса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
niessenas или frig air радиатор за парно?
Collapse
X
-
Re: niessenas или frig air радиатор за парно?
Slavi_Lancia написа:Значи фриг аир е с 20 лева по евтин от Нийсенс ама кат знам къв боклук е, говоря така за него щото водния радиатор на дедрата ми беше такъв и протече на 18 тия месец, и ся за тая марка да не чуя. При положение че не мога да си намеря АВА какво ще кажете за Нийсенса?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Няма значение къде е произведен, важното е че са хубави, тоя фриг аир дори не се знае къде е произведен или до колкото разбрах те само пакетират а кво има в кашоните не се знае.Видях го кво представлява, голямо менте ми се струва и за тва не го взех. Моя които свалих е магнет марели, в косера имат само тоя фриг аир, надявах се на АВА ама нямат. Явно в понеделник поръчвам ниисенс и да си нямаме разправии с него в близките 100 годиниПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Няма значение къде е произведен, важното е че са хубави, тоя фриг аир дори не се знае къде е произведен или до колкото разбрах те само пакетират а кво има в кашоните не се знае.Видях го кво представлява, голямо менте ми се струва и за тва не го взех. Моя които свалих е магнет марели, в косера имат само тоя фриг аир, надявах се на АВА ама нямат. Явно в понеделник поръчвам ниисенс и да си нямаме разправии с него в близките 100 години
Коментар
-
Провери в http://www.euro07.bg/catalog/catalog...ByCode&id=1847 може и да имат AVA.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
hit-ko написа:Slavi_Lancia написа:Няма значение къде е произведен, важното е че са хубави, тоя фриг аир дори не се знае къде е произведен или до колкото разбрах те само пакетират а кво има в кашоните не се знае.Видях го кво представлява, голямо менте ми се струва и за тва не го взех. Моя които свалих е магнет марели, в косера имат само тоя фриг аир, надявах се на АВА ама нямат. Явно в понеделник поръчвам ниисенс и да си нямаме разправии с него в близките 100 годиниПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
TIP написа:Провери в http://www.euro07.bg/catalog/catalog...ByCode&id=1847 може и да имат AVA.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
при нисенса има нещо което не ми хареса и това е , че е омазан със някакви гадости които като загрее започват да се изпаряват във купето . Миризмата е ужасна ,така е при мен почти 3-4 месеца незнам кога ще се оправи карам на леко отворен прозорец иначе ще се задушаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Tornado написа:А защо не махна тия гадости предварително или не предполагаше ,че ще стане така и да ти мирише.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
gad3n написа:Слави .. я ме светни как се сваля тоя радиатор че в петък ме очаква процедурата на брата на бравотоПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар