Здравейте колеги днес реших да се поровя из новата ми придобивка пунтак 55 СХ оправих тук там викам си да сменя горивния филтър нагъзих се в канала гледам той така окован, че няма махане та както си гледам от долу гледам покрай резервоара петно и мирише на бензин то и предния ден го усетих,че мирише от някаде гледах маркучи няма спукано.Махам задната седалка после капака и гледам на капака на помпата локвичка викам си маркуча не е влязал като хората натисках аз няма даже по зле почна да сълзи повече вадя маркуча и гледам в самия маркуч останала тръбичката от помпата след оглед видях че пласмасовото маркуче е било пукатно и е сълзяло от там след моя намеса вече не е само пукнато а ми остана в ръката. Та посъветвайте ме какво да правя неможе ли от някой изгоряла помпа да си взема само капака понеже моторчето си работи или някаква втулка да се измисли щото не ми се дават грешни пари заради една тъпа пластмаска? Видях че колегата kluchar е писал за лепене някой ще сподели ли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа
Collapse
X
-
Здрасти колега, и аз имах същия проблем с помпата, но при мене пласмасовото "маркуче" не беше откъснато а само пукнато близо до изхода му, в един сервиз успяха да нибият вътре в него плътна метална тръбичка и така реших проблема,но пък после незнам дали е функция от това се наложи да сменям и бензиновата помпа,така че ходи в някои сервиз да видиш дали няма да могат да измислят.Фиат Пунто 1,2 HSD
-
Колега мерси за отговора, но се оправих за жалост с друга помпа, а иначе твоя метод си мисля че нямаше да стане понеже е при изхода и така няма ли да се промени отвора, налягане и бензино подаването от там и работата на двигателя. Иначе ако нямате от каде да намерите помпа решението е едно да се направи фтулка на стругар и след това да се навие резба вътре .Лепих го с каноколит докато дадох на контакт и се разпруска навсякаде из колата, пробвах и с друго специално лепило за пвц от германия, с което става по здраво от оригинала но трябваше да се държи 24 а това е много трудно и пак пропускаше така, че ако на някой му се счупи да знае какво да прави.Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Става става и аз съм така сменях си бензиновия филтър при 1 майстор и хем и казах как се маха и сменя ( от форума научено ) ма те не малко повече сила и 1та пластмаска замина та сваляй помпа мери струвай и с 1 тръбичка с резба заспа....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар