Здравейте,Проблемът ми е следният: Когато карам на къси понякога фаровете се изключват сами и след малко (няколко сек.) се включват отново, но не задължително. Проблем има и когато сменят къси - дълги, след връщане от дълги към къси те не винаги светват или се бавят. С дългите проблеми няма. Фаровете са лупи, а колата Мареа 1.8 ако има значение. Ще съм благодарен да ме насочите как да проследя и отстраня проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фарове, изключват се сами.
Collapse
X
-
При мен се бъзикаха късите от ключа - гаснеха ми по време на движение и проблема беше в ключа!Значи сваляш волана и сваляш ключа, разглабяш го, вътре има едни медни пластинки с пружинки - те се движат по едни медни писти, зачисти ги и издърпай малко пружинките, за да натискат по-добре и да правят по-добър контакт, може и да се наложи да пооправиш пластинките, че се износват и не забравяй да сложиш пак грес навсякъдеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Може и от релето да е.Мен ако питаш - смени си релето и ако не се оправи - тогава ключа, че е невероятна бъзикня. А реленцата май бяха по 3 кинта и се сменя за 1 минута.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар