От 1 седмица някъде дясната врата се затваря от 4-5 блъскания, даже понякога се отваря, чуках железцето, но без резултат, кажете какво да направя за да се затваря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми се затваря дясната врата
Collapse
X
-
кво желязо чукаш? виж бравата там където се заключва за желязото на самото купе, трябва да идват на едно ниво. погледай и пробвай и като разбереш замисъла на системата регулирай бравата или желязото на самото купе и тва еLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:кво желязо чукаш? виж бравата там където се заключва за желязото на самото купе, трябва да идват на едно ниво. погледай и пробвай и като разбереш замисъла на системата регулирай бравата или желязото на самото купе и тва еex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:pakumba написа:кво желязо чукаш? виж бравата там където се заключва за желязото на самото купе, трябва да идват на едно ниво. погледай и пробвай и като разбереш замисъла на системата регулирай бравата или желязото на самото купе и тва еPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Непрофесионален съвет да свали насрещника от купето и да го пробва на ръка с механизма дали затваря и да провери дали не опира някаде, да види за изтъркана боя тук там на мен вратата ми виси по средата ама няма оправия моетоFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар