Здравейте колеги.Ще сменям кабелите на свещите и се чудя какви да си купя.Чета добри отзиви за Беру, Тесла някъде споменават и Бош?Търсих в нета да немеря нещо или магазини в които мога да купя, но уви не намерих!Карам на газ - та ..... вашият съвет какъв е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели за свещите
Collapse
X
-
не взимай MagnetiMarelli аз взех едни и сега си карам със оригиналните(които са поен на 10 години). и свещите са такива и съжалявам доволно.сега се замислям за свещи BERU и може би същите кабели.до колкто знам за ГАЗ са много важни свещите и кабелите така, че не прави компромиси.УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
С две ръце за Тесла, само като ги видиш как са направени и си личи че са хубави а и цената е много по добра от на останалите. Магнет марели са жив ташак, такова менте не си виждал, като по трудово обучение са правени с едни скапани пластмасови лули които се разпадат при първото сваляне на кабелите, абе бегай за ТеслаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
В сравнение с Бош-а, Тесла-та са като истински ментета. Говоря за кабелите за моята кола, първо на дължина не са ги изчислили точно и някои имат по 7-8см отгоре. Второ по съпротивление не са еднакви. Не че това е кой знае от какво значение, но говори колко се е постарал производителя при направата им. При Тесла-та най-късия кабел беше към 2 ома, а най-дългия 7-8 ома, при Бош - 4-те кабела точно 5 ома.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Купих "TESLA" кабели, яд ме хвана че не купих и такива свещи ама не го знаех магазина и бях взел предишният ден свещи "БОШ".Почистих си моторчето за празен ход с яко карбуратор клинер и смених плочката на газта и един филтър (карбон ли беше кевлар ли де да знам постоянен бил но като за аванта добре е че и толкова запомних :D ) И сега колата спи - просто чудо!Тея дни ще погледна дали светят, но относно дължините на кабелите - паснаха си перфектно никакви забележки!
Коментар
-
Re:
rymbym написа:Купих "TESLA" кабели, яд ме хвана че не купих и такива свещи ама не го знаех магазина и бях взел предишният ден свещи "БОШ".Почистих си моторчето за празен ход с яко карбуратор клинер и смених плочката на газта и един филтър (карбон ли беше кевлар ли де да знам постоянен бил но като за аванта добре е че и толкова запомних :D ) И сега колата спи - просто чудо!Тея дни ще погледна дали светят, но относно дължините на кабелите - паснаха си перфектно никакви забележки!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар