Приятели свалих винтовете отбелязани със зелено и видиите под калниците и неще да излезе. Пропускам ли някой винт?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля бронята на Брава
Collapse
X
-
И аз като слагах мрежата искаш да сваля бронята стигнах точно до там кудето и ти.Като разбрах че трябва и подкалниците да се свалят се отказах. Не ми се занимаваше цял ден заради неква си мрежа и сложиш без да махам бронята , направо върху решетката. Мн добре стана и не личи че е слагана от горе. Предполагам че и ти искаш да я свалиш за да сложиш мрежа или се лъжа?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:И аз като слагах мрежата искаш да сваля бронята стигнах точно до там кудето и ти.Като разбрах че трябва и подкалниците да се свалят се отказах. Не ми се занимаваше цял ден заради неква си мрежа и сложиш без да махам бронята , направо върху решетката. Мн добре стана и не личи че е слагана от горе. Предполагам че и ти искаш да я свалиш за да сложиш мрежа или се лъжа?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
spark написа:А като стана въпрос за подкалниците, някой знае ли откъде мога да купя такива пластини с които са хванати подкалниците, че 3-4 ми липсват? Ходих в няколко магазина за крепежни елементи ама вдигат рамене.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
westdogg написа:И аз като слагах мрежата искаш да сваля бронята стигнах точно до там кудето и ти.Като разбрах че трябва и подкалниците да се свалят се отказах. Не ми се занимаваше цял ден заради неква си мрежа и сложиш без да махам бронята , направо върху решетката. Мн добре стана и не личи че е слагана от горе. Предполагам че и ти искаш да я свалиш за да сложиш мрежа или се лъжа?Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар