Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 2.0, колата гасне - помощ!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Bravo 2.0, колата гасне - помощ!

    Бравото гасне безпричинно. Както си работи на празен ход или се движи изгасва и край, днес даже успях да я запаля чак след 30-40 мин. Видях и някакъв откачен кабел с червен конектор и жълто уплътнение да се шматка над АBS-а точно до кутийката с предпазителите и не намерих къде да го включа. Дали двете неща имат връзка или изобщо ако някой може да помогне да напише. Ходих и в Италсервиз но нищо не откриха-пълна мистерия.

    #2
    Pepe, лошо проблема ти по-всяка вероятност е технически, за целта провери мотора за ниските обороти, може да се е замърсил или да е за смяна, по-лошото е да е бензинова помпа!Успех!
    Bravo 1,6 16V

    Коментар


      #3
      Най-добре - беж във Вантотрейд - да ти го погледнат....
      Alles in Ordnung

      Коментар


        #4
        Колега, подобни проблеми около сьвременните инжексионни системи трудно се локализират без специализиран тестер! В Итасервиз ако са се предали, това не означава, че проблема е нерешим! Пробвай в друг!Когато проблема се проявява на празен ход и в движение, трябва да се обьрне внимание на запалителната система и по-точно на датчика на запалване,които прави подобни номера. Мога да ти посоча и други подобни, но не знам каква е техническата ти компететнтност.Така,че сьвета ми е опитай отново в сервиз!

        Коментар

        Working...
        X