Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe мнение ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

maiden написа:
    Вземи си едно Типо Седичи, разликите между 2те са главно в външния вид и интериора Без майтап, сигурно не ми вярваш, но е ФАКТ :D
    Колега има разлика и тя е доста голяма.Седичи-то е 147 коня,а Купе-то е 139 коня.Има доста разлика в ускоренията,която е много добре описана из нета.Така по въпроса на колегата ,ами както е 220 коня само за тях таксата е 198лв ,оттам нататък не се сещам как беше с коефициента спрямо годината на производство какъв беше,дали 1 дали 1.5 ?!Особено способоста на млад водач да управлява силен автомобил има всякакви случаи,то ще се види колегата от кои е.Аз имам познати със стаж над 20г. и пак карат като курсисти,а също така и познати които с качването в колата я управляват така че карат все едно от 50 години.Така че ако колегата смята че се оправя много добре с управлението на автомобил да си вземе Купе-то.За каското недей му се надява много че ще ти изплатят всичко както при подписването на полицата.Айде и да се похвалиш с новата придобивка.
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Примерно аз съм се учил на камион на курсовете, първо съм карал жигула и след това Бравата с около 200 но по немски аутобан (и там ми се взе акъла като сама почна да се престроява в другата посока). Имам книжка от 1999та, като от тогава съм навъртял грубо не повече от 60-70 хил. км. Учил ме е да карам - още преди да ми стигат краката до педалите - шофьор със стаж над 900 хил. км., а после официално - неговия стар инструктор - преди пенсия. Трябва да ви кажа, че до вчера нямах добър баланс на гумите но днес купих чисто нови и реших да ги пробвам дали имат вибрации във високите скорости. Е чесно - ако не знаех някои неща, дето на днешните шофьорски курсове никой не ти ги казва - смятайте, че сега нямаше да ви пиша. При скорост 150 км/ч по нашите пътища и то по първокласната мрежа - така щях да изгубя контрол, че не е истина. При висока скорост правилата са съвсем други. Няма резки движения, внимава се колко се настъпва спирачката - даже не се настъпва а се докосва само (и то единствено ако отпускането на газта не е достатъчно), ако само леко не намалява под точно права линия колата, вместо в паниката да се натиска още по силно, се отпуска педала на спирачката и всичко това само на включена предавка никога с натиснат съединител особено на хлъзгаво, мокро или запрашено; с предно се подава газ за да се вкара предницата във завой, със задно ако подадеш прекалено много може и да поднесеш задницата на една страна и волана се върти натам на където занася ... и т.н и т.н. Така стават челните удари или излитането в дърво - от неопитност и от некадърно преподаване и отбиване на номера... а както обичам да казвам въздушната възглавница помага само до около 60-80 км/ч.Просто не искам да се случват ето такива работи:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19439 ТЕМА: [Отвратителни, нецензурирани, снимки от катастрофи.]
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Човече тия снимки ми разбиха психиката......

Коментар

И аз мисля, че за 1ва кола тия коне са адски много. Аз с доста опит зад гърба си не съм посмявал да пробвам пълните възможности на мойто Типо 1.8 16V, които като цяло са скромни спрямо разни други точилки дето се движат.

Коментар

Накрая маи ще се върна на първоначалния вариянт с Opel Tigra 1.4 16v 90hp.Въпреки че на визия е добра , има някав вид ,ама интериорно е супер зле.А и подръжката ще е по лесна .(мисля).

Коментар

FIAT Bravo e чудна кола А иначе - Ford Puma също не е лоша, дори я предпочитам пред Тиграта Не, че базите им не са еднакви... Явно искаш колата ти да изглежда добре... Но не мислиш как ще искаш и да я натиснеш до железата и как недай боже може да се осучиш около други железа... Ти си знаеш де. На мен живота ми е мил - над 120км/час ми става лошо само като си помисля ако пукна гума какво би станало...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ми то4но тва е искам колата да е красавица и да не е супер тривиялна и комерсиялна. Ако поне малко сте безпристрастни ще се съгласите че с Bravo и Brava e пълно по пътищата , с Punto също .Не ме интересуват коне ,16v , 20v и тем подобни няма да излизат в космоса.Не съм фен и на високите скорости , прости искам като се качвам в колата да изпитвам удоволствие. Fiat Coupe си го бях харесал още като го видях за първи път преди 10-тина години и от тогава си ми остана мечта.Просто дизайна е убииствен , все едно аз сам го рисувал .

Коментар

Ми какво чакаш тогаз - ходи пазари. Ние толкоз кал изсипахме отгоре пък ти щом още шаваш - значи си е твойта кола това.Ама умната, нали.

Коментар

ls1 написа:
                    Ми какво чакаш тогаз - ходи пазари. Ние толкоз кал изсипахме отгоре пък ти щом още шаваш - значи си е твойта кола това.Ама умната, нали.
                    Човече тая кола я искам откакто я видях за 1-и тът.Само как седи на пътя.......Направо вече я сънувам. Маи съм влюбен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Хайде, като се вземете - да сте ни живи и здрави. Да си я обичаш и тя тебе. Да се грижиш за нея в добро и зло, в студено и топло. И за банички да нямаш - на нея гориво да не отказваш. И да не я юркаш излишно, оти да не те юрне тя!Взимай я, не му мисли.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

FunTHEmentaL написа:
                        ls1 написа:
                        Човече тая кола я искам откакто я видях за 1-и тът.Само как седи на пътя.......Направо вече я сънувам. Маи съм влюбен. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                        Виждам, че сме от един квартал, да не си видял моята....
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                          FunTHEmentaL написа:
                          ls1 написа:
                          Ми май ни дели само "Владимир Вазов" , аз съм Левски-г .Тъкно ще помагаш после ако имам проблеми

Коментар

FunTHEmentaL написа:
                            blagun написа:
                            FunTHEmentaL написа:
                            ls1 написа:
                            Ми май ни дели само "Владимир Вазов" , аз съм Левски-г .Тъкно ще помагаш после ако имам проблеми
                            Нямаш грижи
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Бе, и аз го раздавам влюбен в тая кола, ама все си мисля, че 220 коня като за първо возило са си прекалено много. Ако не си карал нищо друго и толкова държиш на Coupe, има и 1.8 версия, която е 130 коня. Това според мен, е напълно достатъчно за момента както за мен, така и за теб, като начинаещи шофьори.А по въпроса с жуленето и надирането - никой не дава гаранция, че и с 30 години опит зад волана, пак няма да я одереш някъде, я по твоя, я по чужда вина. Мен лично, единственото, което би ме спряло да си взема такава кола е трудността в намирането на ламарини. Решението... не знам какво е.

Коментар

Nymphetamine написа:
                                Бе, и аз го раздавам влюбен в тая кола, ама все си мисля, че 220 коня като за първо возило са си прекалено много. Ако не си карал нищо друго и толкова държиш на Coupe, има и 1.8 версия, която е 130 коня. Това според мен, е напълно достатъчно за момента както за мен, така и за теб, като начинаещи шофьори.А по въпроса с жуленето и надирането - никой не дава гаранция, че и с 30 години опит зад волана, пак няма да я одереш някъде, я по твоя, я по чужда вина. Мен лично, единственото, което би ме спряло да си взема такава кола е трудността в намирането на ламарини. Решението... не знам какво е.
                                220 Коня е Турбо двигателя.Аз вече си взех 2.0 16V 139 hp.Е още и свиквам ,но иначе е истинско удоволствие да седнеш зад волана на такава машина.Иначе всичко с времето си , както беше отговорил някои по темата "първо трябва да се науча на пълзя , после да ходя и чак след това да тичам "

Коментар

Working...
                                X