maiden написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe мнение ?
Collapse
X
-
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Примерно аз съм се учил на камион на курсовете, първо съм карал жигула и след това Бравата с около 200 но по немски аутобан (и там ми се взе акъла като сама почна да се престроява в другата посока). Имам книжка от 1999та, като от тогава съм навъртял грубо не повече от 60-70 хил. км. Учил ме е да карам - още преди да ми стигат краката до педалите - шофьор със стаж над 900 хил. км., а после официално - неговия стар инструктор - преди пенсия. Трябва да ви кажа, че до вчера нямах добър баланс на гумите но днес купих чисто нови и реших да ги пробвам дали имат вибрации във високите скорости. Е чесно - ако не знаех някои неща, дето на днешните шофьорски курсове никой не ти ги казва - смятайте, че сега нямаше да ви пиша. При скорост 150 км/ч по нашите пътища и то по първокласната мрежа - така щях да изгубя контрол, че не е истина. При висока скорост правилата са съвсем други. Няма резки движения, внимава се колко се настъпва спирачката - даже не се настъпва а се докосва само (и то единствено ако отпускането на газта не е достатъчно), ако само леко не намалява под точно права линия колата, вместо в паниката да се натиска още по силно, се отпуска педала на спирачката и всичко това само на включена предавка никога с натиснат съединител особено на хлъзгаво, мокро или запрашено; с предно се подава газ за да се вкара предницата във завой, със задно ако подадеш прекалено много може и да поднесеш задницата на една страна и волана се върти натам на където занася ... и т.н и т.н. Така стават челните удари или излитането в дърво - от неопитност и от некадърно преподаване и отбиване на номера... а както обичам да казвам въздушната възглавница помага само до около 60-80 км/ч.Просто не искам да се случват ето такива работи:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19439 ТЕМА: [Отвратителни, нецензурирани, снимки от катастрофи.]
Коментар
-
FIAT Bravo e чудна кола А иначе - Ford Puma също не е лоша, дори я предпочитам пред Тиграта Не, че базите им не са еднакви... Явно искаш колата ти да изглежда добре... Но не мислиш как ще искаш и да я натиснеш до железата и как недай боже може да се осучиш около други железа... Ти си знаеш де. На мен живота ми е мил - над 120км/час ми става лошо само като си помисля ако пукна гума какво би станало...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ми то4но тва е искам колата да е красавица и да не е супер тривиялна и комерсиялна. Ако поне малко сте безпристрастни ще се съгласите че с Bravo и Brava e пълно по пътищата , с Punto също .Не ме интересуват коне ,16v , 20v и тем подобни няма да излизат в космоса.Не съм фен и на високите скорости , прости искам като се качвам в колата да изпитвам удоволствие. Fiat Coupe си го бях харесал още като го видях за първи път преди 10-тина години и от тогава си ми остана мечта.Просто дизайна е убииствен , все едно аз сам го рисувал .
Коментар
-
ls1 написа:Ми какво чакаш тогаз - ходи пазари. Ние толкоз кал изсипахме отгоре пък ти щом още шаваш - значи си е твойта кола това.Ама умната, нали.
Коментар
-
Хайде, като се вземете - да сте ни живи и здрави. Да си я обичаш и тя тебе. Да се грижиш за нея в добро и зло, в студено и топло. И за банички да нямаш - на нея гориво да не отказваш. И да не я юркаш излишно, оти да не те юрне тя!Взимай я, не му мисли.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
FunTHEmentaL написа:ls1 написа:Ми какво чакаш тогаз - ходи пазари. Ние толкоз кал изсипахме отгоре пък ти щом още шаваш - значи си е твойта кола това.Ама умната, нали.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:FunTHEmentaL написа:ls1 написа:Ми какво чакаш тогаз - ходи пазари. Ние толкоз кал изсипахме отгоре пък ти щом още шаваш - значи си е твойта кола това.Ама умната, нали.
Коментар
-
FunTHEmentaL написа:blagun написа:FunTHEmentaL написа:ls1 написа:Ми какво чакаш тогаз - ходи пазари. Ние толкоз кал изсипахме отгоре пък ти щом още шаваш - значи си е твойта кола това.Ама умната, нали.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Бе, и аз го раздавам влюбен в тая кола, ама все си мисля, че 220 коня като за първо возило са си прекалено много. Ако не си карал нищо друго и толкова държиш на Coupe, има и 1.8 версия, която е 130 коня. Това според мен, е напълно достатъчно за момента както за мен, така и за теб, като начинаещи шофьори.А по въпроса с жуленето и надирането - никой не дава гаранция, че и с 30 години опит зад волана, пак няма да я одереш някъде, я по твоя, я по чужда вина. Мен лично, единственото, което би ме спряло да си взема такава кола е трудността в намирането на ламарини. Решението... не знам какво е.
Коментар
-
Nymphetamine написа:Бе, и аз го раздавам влюбен в тая кола, ама все си мисля, че 220 коня като за първо возило са си прекалено много. Ако не си карал нищо друго и толкова държиш на Coupe, има и 1.8 версия, която е 130 коня. Това според мен, е напълно достатъчно за момента както за мен, така и за теб, като начинаещи шофьори.А по въпроса с жуленето и надирането - никой не дава гаранция, че и с 30 години опит зад волана, пак няма да я одереш някъде, я по твоя, я по чужда вина. Мен лично, единственото, което би ме спряло да си взема такава кола е трудността в намирането на ламарини. Решението... не знам какво е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар