Привет!Не знам какво съм се запалил да си сложа едни "халогенки" на моето Пунто. Естествено ще търся на старо, но друго ми е питането. Вътре си имам бутон на таблото за пускането, но сложно ли е слагането на самите фарове. Аз огледах за кабели, които да стигат до там но не видях. Ако имате информация къде примерно могат да ги сложат и колко би струвало ще съм Ви благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове за мъгла - Пунто 1.1 94 г.
Collapse
X
-
здрасти колега, значи аз съм Пунто 75 и нямах фарове за мъгла, сложих си във Ванто Трейд като там са изразяли бронята и са сложили халогенките, взех си чисто нови и не ми излезе евтино, но от тогава вечер се вижда като през деня /е отвреме навреме ме спират катаджийте и се заяждат, но няма пълно щастие/ иначе настаро мисля че може да се намерят запазени за около 50лв. и последно имай впредвид че намене ми сменяваха и таблото щото нямах отделно копче за пускане на тези фарове, това е , успехФиат Пунто 1,2 HSD
-
botze написа:здрасти колега, значи аз съм Пунто 75 и нямах фарове за мъгла, сложих си във Ванто Трейд като там са изразяли бронята и са сложили халогенките, взех си чисто нови и не ми излезе евтино, но от тогава вечер се вижда като през деня /е отвреме навреме ме спират катаджийте и се заяждат, но няма пълно щастие/ иначе настаро мисля че може да се намерят запазени за около 50лв. и последно имай впредвид че намене ми сменяваха и таблото щото нямах отделно копче за пускане на тези фарове, това е , успехPunto SX 1.1 55
Коментар
-
botze написа:здрасти колега, значи аз съм Пунто 75 и нямах фарове за мъгла, сложих си във Ванто Трейд като там са изразяли бронята и са сложили халогенките, взех си чисто нови и не ми излезе евтино, но от тогава вечер се вижда като през деня /е отвреме навреме ме спират катаджийте и се заяждат, но няма пълно щастие/ иначе настаро мисля че може да се намерят запазени за около 50лв. и последно имай впредвид че намене ми сменяваха и таблото щото нямах отделно копче за пускане на тези фарове, това е , успехБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Ами и аз съм с Пунто без халогени ,обаче след щателен оглед установих ,че има такива кабели .Или поне няма друго логично обяснение защо са поставени в близост до халогените ,а не са вързани А дали е толкова просто само да се смени копчето на таблото Дали има прокарана инсталация до тези кабели от тамFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Alex_kk написа:... И един колега се оплака, че са му писали акт за пуснати халогени, при тебе има ли подобни работи??? Че не искам пак да ми отнемат точки и да пишат актове и да се разправям с глоби.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Alex_kk написа:... И един колега се оплака, че са му писали акт за пуснати халогени, при тебе има ли подобни работи??? Че не искам пак да ми отнемат точки и да пишат актове и да се разправям с глоби.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
На много мои познати (не само собственици на евтини колички) са им съставяли актове за каране със светещи фарове за мъгла, когато не е имало такава. А предвид, че точно тези фарове на много автомобили са настроени да светят не в пътя пред колата, а право нагоре - аз също съм ЗА актовете. Офтопик: Днес отивам да си купя блуту за колата, защото 50лв + 6точки ми е акта за каране и приказванеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
до "Punto SX" нямам клима но майсторите /Ванто Трейд/ казаха казаха че се сменяло цялото табло с копчетата а не само едно копче, цялата процедура не ми излезе евтина ако си спомням добре около 350лв., а както казах по-горе досега са ме спирали няколко пъти /особено на Владая/ и са се заяждали но до актове не се стигало,така че препоръчвам да се кара с халогенни само при НАМАЛЕНА ВИДИМОСТ-дъжд,мъгла,сняг!Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
Виж тук, ако си сръчен може и сам да се справиш http://punto.autokacik.pl/Zrobtosam/...1/halogeny.htm на полски е, но мисля че снимките дават достатъчно информация.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
халогени
хубаво е с халогени но само да си нямате проблеми с КАТ иначе слагането им е пипкава работа може да се направи халогени при ИТАЛЯНЕЦА имаше около 20-30 лв има и с кутия и без аз сив зех един преди време за 15 лв но едната закачалка беше малко счупена хубаво е да е вързано към оригиналната инсталация така не можеш да ги забравиш включени . то снимките горе може да се разбере цялата процедура дори е хубаво да се махне половината от подкалника
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар