Значи това се случи 2 пъти само когато е мн студено...е не под нулата ама студено.Влизам в колата запалвам и сякаш някой натиска педала...усеща се че все едно някой помпи газта и оборотите се качват..стигат до 2000 и спират. като тръгвам уж се поуспокоява колата и като наближа STOP и натисна съеденителя за да спирам колата отива на 4000 оборота. после като тръгвам пак се поуспокоява ама се пак си е на по високи от нормалните обороти...и малко по не я владея колата, се едно дизел станала сама върви ... според баща ми е пълната инжекция нещо прецака може би, а аз не му разбирам и за това пиша ... дайте някой съвет моля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредния проблем fiat bravo
Collapse
X
-
а може ли проблема да е нещо от инжекциона?да добавя .. неска като карах беше по добре щото е по топло ама пак го има проблема, и съща забелязах че като натисна леко педала не се връща като го пусна, трябва малко повече да го натисна и тогава се връща.... туй пък защо става?Fiat Bravo '95, 1.8 16v
Коментар
-
[quote="devailo"]а може ли проблема да е нещо от инжекциона? като натисна леко педала не се връща като го пусна, ....това как точно го обясняваш, сигурен ли си че като даваш газ педала ти се връща като го пуснеш или нещо заяжда, а ако ти е прокъсано жилото може да не се връща само, ако е зацапано пак може да прави проблеми особено в студеното като се стегне, вземи го напръскай вътре с ВД да видим ко ша стане. Не ми се ще да вярвам за стъпков мотор щото мизериите са му прекалено непостояни и различни по характер, нека провери жилото тогава ще мислим на татък ако не е от него.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар