Вчера както си карах и изведнъж колата изгуби мощност. Спрях до бордюра и забелязах, че е светнала лампичката на таблото за инжекциона. Опитах да запаля пак, но не стана. Оказа се, че също така не свети и диода при превключвателя на газовата. Някой да има идея какво може да се е случило и дали може да се оправи лесно или да търся някой да ме дърпа до сервиз???Благодаря Ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със запалването - не пали!
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:провери дали идва ток до ключа а на газ работи лиФиат Браво 1,6 103 к.с. 96 г. газ
Коментар
-
pakumba написа:провери дали имаш искра първо, както и мини принудително на газ и провай да палиш. ако си на газ и имаш ток на свещите няма къде да ида да не запалиФиат Браво 1,6 103 к.с. 96 г. газ
Коментар
-
pakumba написа:на мен лично с нищо не ми помагавиж за откачени жици и както казах искра. все пак никво инфо не си дал, не знам как да ти помогне някойФиат Браво 1,6 103 к.с. 96 г. газ
Коментар
-
stef написа:NikMar написа:Ключа трябва да се захранва от някъде и това място трябва да е през бушон прегледай всички бушони като начало.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар