Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто-дневният километраж не може да се нулира

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто-дневният километраж не може да се нулира

Здравейте колеги,поредния дребен проблем с моето Пунто-дневният километраж работи нормално,само че не може да се нулира.Много не разбирам от тези работи,ако има някой,моля за съвети.P.S.Става въпрос за механичен,най-обикновен километраж,не за цифров.

Re: Фиат Пунто-дневният километраж не може да се нулира

Иво написа:
    Здравейте колеги,поредния дребен проблем с моето Пунто-дневният километраж работи нормално,само че не може да се нулира.Много не разбирам от тези работи,ако има някой,моля за съвети.
    Мисля,че трябва да задържиш по-дълго бутончето натиснато.При мен така става.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Аз съм с Брава, имам същия проблем, но не знам дали има разлика в в тази част на километража с Пунтото. Колкото и да държиш натиснато копчето, километража не се нулира.
      Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

Коментар

jsp написа:
        Аз съм с Брава, имам същия проблем, но не знам дали има разлика в в тази част на километража с Пунтото. Колкото и да държиш натиснато копчето, километража не се нулира.
        Преди и аз имах Брава, но там като,че ли натискането на бутончето беше по-кратко.А пък като го държиш натиснато и дадеш контакт ти прави чек на дисплея.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Фиат Пунто-дневният километраж не може да се нулира

Иво написа:
          Здравейте колеги,поредния дребен проблем с моето Пунто-дневният километраж работи нормално,само че не може да се нулира.Много не разбирам от тези работи,ако има някой,моля за съвети.P.S.Става въпрос за механичен,най-обикновен километраж,не за цифров.
          Това смятах да доуточня и аз,но вече виждам корекцията.Щом не си навътре с фината механика,потърси,някой който разбира от нея /в автосервиз едва ли някой ще се заеме с проблема/ като идея-сервиз за тахографи,принтери,касови апарати или часовникар...изобщо специалист,който се занимава с финна механика... Успех !
          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Working...
          X