Не ми работеше запалката и реших да видя каква е работата. Оказа се че куплунга е изваден. Не мога да си осигуря достъп/видимост и за това ми е трудно да обясня. Както и да е сложих един от куплунзите. То един единствен влиза в запалката. Обаче имам известни съмнения. Имам там доста кабели свободни с куплунзи и един с накрайник като жак(прилича само). Нямам музика явно са за там нещо. Но ме притеснява този с накрайника, като жак да не би и той да е към запалката. Просто не мога да видя но на самата запалка, като че ли има цилиндричен отвор. Това ми е притеснението. Запалката само с един куплунг ли се вързва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кабели Пунто 1 запалка
Collapse
X
-
Re: Кабели Пунто 1 запалка
bogidar написа:Не ми работеше запалката и реших да видя каква е работата. Оказа се че куплунга е изваден. Не мога да си осигуря достъп/видимост и за това ми е трудно да обясня. Както и да е сложих един от куплунзите. То един единствен влиза в запалката. Обаче имам известни съмнения. Имам там доста кабели свободни с куплунзи и един с накрайник като жак(прилича само). Нямам музика явно са за там нещо. Но ме притеснява нози с накрайника, като жак да не би и той да е към запалката. Просто не мога да видя но на самата запалка, като че ли има цилиндричен отвор. Това ми е притеснението. Запалката саво с един куплунг ли се вързва?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Реклама
Collapse
Коментар