Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кабели Пунто 1 запалка

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Кабели Пунто 1 запалка

    Не ми работеше запалката и реших да видя каква е работата. Оказа се че куплунга е изваден. Не мога да си осигуря достъп/видимост и за това ми е трудно да обясня. Както и да е сложих един от куплунзите. То един единствен влиза в запалката. Обаче имам известни съмнения. Имам там доста кабели свободни с куплунзи и един с накрайник като жак(прилича само). Нямам музика явно са за там нещо. Но ме притеснява този с накрайника, като жак да не би и той да е към запалката. Просто не мога да видя но на самата запалка, като че ли има цилиндричен отвор. Това ми е притеснението. Запалката само с един куплунг ли се вързва?
    Fiat Punto 1.7TD

    #2
    Re: Кабели Пунто 1 запалка

    bogidar написа:
    Не ми работеше запалката и реших да видя каква е работата. Оказа се че куплунга е изваден. Не мога да си осигуря достъп/видимост и за това ми е трудно да обясня. Както и да е сложих един от куплунзите. То един единствен влиза в запалката. Обаче имам известни съмнения. Имам там доста кабели свободни с куплунзи и един с накрайник като жак(прилича само). Нямам музика явно са за там нещо. Но ме притеснява нози с накрайника, като жак да не би и той да е към запалката. Просто не мога да видя но на самата запалка, като че ли има цилиндричен отвор. Това ми е притеснението. Запалката саво с един куплунг ли се вързва?
    Ако запалката е монтирана към металното шаси на колата, може да е само с един кабел.Ако е монтирана на пластмасов корпус, а предполагам е точно така, трябват минимум в кабела - плюс 12V и кабел за маса.А споменах "минимум" щото някои запалки имат и осветление с едно ламБе. Та за него има още един кабел
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

    Коментар


      #3
      Този куплунг за който говоря е женски с 3 "дупки". Това означава ли че са +/-/маса т.е. всичко е наред. За какво е това нещо дето мяса на жак. Да не би то да е масата или е за музиката нещо.
      Fiat Punto 1.7TD

      Коментар

      Working...
      X