Единствено ако искаш да караш "каруца" (супер твърдо и по-шумно нещо - в това отношение де..) би си взел 156-цата.
. . . ей това не мога да го разбера!?!?
Ами пич алфата 156 определено не вози като лимузина. Твърдичко си вози. По добре е от брава но не вози много меко. Ако човека търси не само дизайн а и комфорт.....А и също така ако е по едър мъжага в алфата е малко тесничко, аз съм към 100-на килца и като се качих на предната седалка ми беше леко дискомфортно
Мисля, че се влюбих Покарах една и разликата между Бравата и Алфата е от тука до небето. Като седнах, направо се разтопих на седалката. Относно твърдото окачване ... ми, ако се метнеш от Брава на Алфа все едно си се качил на облак. Вътре е изключително комфортна!
Само така! Давай смело тогава и дано попаднеш на читав екземпляр!
Все още ги оглеждам и не мога да се реша да пусна Фиатката за продан Има нещо в тия италиански коли. VW-а като го продадох въобще не му се замислих ...
Ама поне една италианска ще смениш с друга, пък ФауВе-то каручка, какво да съжаляваш за него. Шуреят стана по неволя голфаджия - млад татко, уж евтина поддръжка, това-онова, издържа две години и иска да го разкарва. А Гоуфчето беше запазено, но отдавна не бях сядал в него и след няколко месеца на Мареата, все едно в количка от лунапарка седнах...
Момчета няма какво да си говорим Alfata епросто не сравнима .Мой приятел има 1561,9JTD115к.с. и просто не може да я нахвали . Направо е влюбен в нея.
А бе да бе, на шефа, на любовнцата, та на мъжа и първата братовчедка,на нийния брат, та на фризьорката на жена му, зълвата казваше същото.... "Направо е влюбена в нея"... в Алфата! ПС... по същата схема много автомобили (марки) са били незаслужено низвергнати, и други незаслужено възвеличани.Ако говорим за такива от витрината на магазина, това е друга бира!
Коментар