Ники, италиянците много напред са разположили въздуховодите на предното стъкло - трябва да вдигнеш чистачките с 10 и повече санта за да хващат топлия въздух. Даже ми направи впечатление онзи ден като беше -15 че там се образуваше конденз въпреки пуснатото на 2 обдухване и кола загряла на 90 градуса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер чистачки?
Collapse
X
-
в общи линии говорим за различни неща, които са вярни поотделно, но все пак спор да става... А на фабрично-разположените рамена при мен например, проблема със замръзването не е в замръзване на самото перо за стъклото, ами за замръзване на целия метален механизъм който държи перото, от натрупалия в/у него сняг. Така ми замръзва и задното перо - пластмасата която го държи - по нея се трупа лед. Иначе конкретно перото не замръзва, нали лежи в/у реотанчетата. А предните пера дори и във фабрично положение, след като се стопли в колата, отпускат от стъклото.
Коментар
-
ogi28b написа:Мойта дясната е ПОНЕ една шлица по-надолу! Което пък ми позволява да имам малко застъпване. Като за 60 на 48 идеално ще да е. даже като гледам формата на мърсотията, се чудя дали дясната не ми е 2 шлици надолу, а лявата - една, щото лявата ми бърше малко по-малко..Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:ogi28b написа:Мойта дясната е ПОНЕ една шлица по-надолу! Което пък ми позволява да имам малко застъпване. Като за 60 на 48 идеално ще да е. даже като гледам формата на мърсотията, се чудя дали дясната не ми е 2 шлици надолу, а лявата - една, щото лявата ми бърше малко по-малко..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар