Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размер чистачки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бързо ще им пораснат краченца
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
      Бързо ще им пораснат краченца
      Звучиш обнадеждаващо!
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Бре никой ли не кара със спагети бе!?!
        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Тука сме само макаронаджии :DВзимай си едни шампионки и не наливай излишни пари Днеска брата кара няколко пъти в дъжда дето не спира от снощи и щом той е останал доволен значи чистачките са добри Старите оставяха един тънък филм върху стъклото след като се приберат в нормално положение.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

тия "графит" дето ги има по 3 лв в метро са такива невероятни боклуци, че даже не заслужават да им споменавам името. вече подскачат като зайци, а да не споменавам колко следи оставят след себе си. утре монтирам втория чуфт дето ми остана, ползвам го 2 седмици и после търса ортак да си земеме по едни шампоанки и да се приключиvsd, с тоя размер долу колко ти остава разстояние м/у двете? а горе колко е застъпването? всеки ден го гледам и си мисля че с тоя размер върха на лявата минава точно там където върха на дясната е в горната си мъртва точка и може би пак остава капката която се стича в средата на стъклото. така ли е?

Коментар

vsd написа:
              Днес си взех чистачките. Champion за 18.30, като ги взимам през приател на колега и цената е с 35% отстъпка. Комплекта е точно за Bravo, Brava, Marea i Marengo. Дори няма различни приставки за слагане на чистачката. Размерите са 58/48. Чистачките са абсолютно едно към едно със старите. Чистят много добре и грам не скърцат. Ще видим как ще бъде след няколко месеца.
              Е няколко месеца.А колко е реалния живот на едни чистачки.Защото летния период май ги скапва много бързо.Видимо здрави ама не чистят качествено.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Прав си Tornado. То май и зимата като ги пуснеш на замръзналото стъкло и също им се разказва играта. Ще видим как ще се държат. Засега са наистина префектни. Пътувах до Бяла (Русенско) в петък вечерта и по време на целия път валеше. Направо се родих с тези чистачки. Дано да чистят добре и след време.@ogi28b довечера ще снимам стъклото за да придобиете представа къде се застъпват. Засега не се стича капка.
                FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ето обещаните снимки. Горния край на дясната чистачка спира точно на линията оставяна от лявата чистачка. При мен капка не се получава.
                  Прикачени файлове
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Много добра площ покриват. Колега, дай повече информация за комплекта.
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

vsd написа:
                      Champion за 18.30, като ги взимам през приател на колега и цената е с 35% отстъпка. Комплекта е точно за Bravo, Brava, Marea i Marengo. Дори няма различни приставки за слагане на чистачката. Размерите са 58/48. Чистачките са абсолютно едно към едно със старите. Чистят много добре и грам не скърцат.
                      Ами това е Мисля че aerotwin се водеха или нещо подобно. Ако искаш мога да снимам кутията.
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ако не те затруднява. Че сега съм с едни смотани... А не мога да си намеря свестни.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

сега остава да кажеш колега и откъде ги купуваш та да си взема макар и без отстъпката
                          FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

За снимката няма проблеми но ще я сложа утре. Относно купуването - взети са от Руди 96. Той е официалния вносител до колкото знам. Утре ще дам повече инфо.
                            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                              Ами това е Мисля че aerotwin се водеха или нещо подобно. Ако искаш мога да снимам кутията.
                              aerotwin не е ли спагетата на Боша!
                              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Ето и моите. 55 на 60см. Малко лоша е снимката, но толкова може телефончето ми.
                                Прикачени файлове
                                Фиат Брава 1.9 JTD 105 99'

Коментар

Working...
                                X