Здравейте, може би някой е писал за смяна на ремък на Пунто, но не разбрах това което ме интересува. Искам да ви питам някой, ако скоро е сменял ангренажен ремък и ролка на Пунто в кой сервиз и колко струва? Аз проверявах и ми казват различни цени - от 60 до 80 лв. за труд само. Интересува ме някой знае ли къде мога да го сменя на поносима цена, да кажем около 30 лв. за труд. А някаква гаранция трябва ли да искам от сервиза и горе-долу за какъв пробег? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ремък на Пунто
Collapse
X
-
Смених си ремъка и ролката в сервиз който адрес взех от форума (в Красна Поляна),взеха ми евтино - 35лв. и го смениха доста бързо.Писмена гаранция не дават,но съм доволен от любезното отношение и бързата смяна.И да не забравяме,че цената е доста добре Отделно съм си платил за ремък 10лв. и за ролка 9лв. които съм взел от Стамболийски.Така,че всичко ме устройва като цени.Фиат Пунто 1.1 - 97год.
Коментар
-
Ре: Смяна на ремък на Пунто
barborino написа:Здравейте, може би някой е писал за смяна на ремък на Пунто, но не разбрах това което ме интересува. Искам да ви питам някой, ако скоро е сменял ангренажен ремък и ролка на Пунто в кой сервиз и колко струва? Аз проверявах и ми казват различни цени - от 60 до 80 лв. за труд само. Интересува ме някой знае ли къде мога да го сменя на поносима цена, да кажем около 30 лв. за труд. А някаква гаранция трябва ли да искам от сервиза и горе-долу за какъв пробег? Благодаря предварително.FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
бях неореантиран къде да си сменям консумативи и разни джаджи по колата и отидох в един сервиз да го направят. Смениха ми маслото, антифриза, маслен филтър, въздушен филтър, ангренажен ремък, гарнитурата на блока тая голямата, проверка на спирачна течност и цялосно състояние дискове/накладки, центровка, смениха ми и обтяжната ролка на ремъка, качеството на частите каза че е от нах добрите и като прибавиш работа ми излезе 235 лева за половин ден тази процедура това в рамките на нормалното ли е ?п.п пунто спа 2000 става на въпросI`m better then your ex, I`m better then your next.....
Коментар
-
krassko написа:бях неореантиран къде да си сменям консумативи и разни джаджи по колата и отидох в един сервиз да го направят. Смениха ми маслото, антифриза, маслен филтър, въздушен филтър, ангренажен ремък, гарнитурата на блока тая голямата, проверка на спирачна течност и цялосно състояние дискове/накладки, центровка, смениха ми и обтяжната ролка на ремъка, качеството на частите каза че е от нах добрите и като прибавиш работа ми излезе 235 лева за половин ден тази процедура това в рамките на нормалното ли е ?п.п пунто спа 2000 става на въпросFIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
да и с частите и с труда сутринта му я оставих и му казах че когато е готов до вечерта да ми се обади, преди това го питах да му нося ли някакви части да купувам и такива неща той ми отговори, че той ще види какво е нужно и аз каквото искам да се смени ще направи списък ще извади цените и ще ми се обади. така и направи извади цените на всичките части които ми трябват каза ми ореантировачна цена с труда аз му казах да я почва и няколко часа по-късно ми се обади че всичко е наред той си ги е поръчал доставили са му ги той ги е заменил и така.I`m better then your ex, I`m better then your next.....
Коментар
-
krassko написа:да и с частите и с труда сутринта му я оставих и му казах че когато е готов до вечерта да ми се обади, преди това го питах да му нося ли някакви части да купувам и такива неща той ми отговори, че той ще види какво е нужно и аз каквото искам да се смени ще направи списък ще извади цените и ще ми се обади. така и направи извади цените на всичките части които ми трябват каза ми ореантировачна цена с труда аз му казах да я почва и няколко часа по-късно ми се обади че всичко е наред той си ги е поръчал доставили са му ги той ги е заменил и така.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Аз на мойто Пунто му смених:анг.ролкаанг.ремъкхидр.ремъквъзд.филтърмасл .филтъргоривен филтърмасло Моторекс 10/40+работата = 220 лв. без гаранции и др. такиваCatalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар